Шоу

Елза Парини за Карбовски: Ако аз започна да говоря, ще стане страшно

  10.11.2020 22:00  
Елза Парини за Карбовски: Ако аз започна да говоря, ще стане страшно

Скандалните обвинения на пловдивската дизайнерка Миглена Каканашева срещу Мартин Карбовскиза в сексуален тормоз, разбуниха духовете в социалните мрежи и отприщиха серия от коментари по адрес на известния журналист.

Докато едни го защитаваха яростно, други, като Нора Недкова например, също скочиха срещу него. Припомняме, че преди два дни Мегз обвини журналиста в секс изнудване и посочи редица популярни имена, склонили пред сексуалните му желания. Карбовски не остана длъжен на младата бизнесдама и ѝ обеща, че ще се видят в съда.
Сред родните знаменитости, имали вземане-даване с водещия на тв предаването "Втори план", се оказа и прочутият български травестит Елза Парини. Същият не се въздържа и смело се включи в кореспонденция във Фейсбук, развихрила се между защитници и обвинители.
"Предлагам всяка да си разкаже историята и Гешев да си свърши работата. Ако аз започна да разказвам за моето интервю при господинa... Ще стане страшно!", написа най-известният поклонник на женските тоалети в България.   
Изказването на Елза предизвика интереса сред много потребители и те започнаха да се питат какво ли е искал Карбовски от прословутия травести. Преди години журналистът взе интервю от светския хроникьор във Варна. Тогава Парини казала, че ще отговори на въпросите на тв водещия само при условието, че той ѝ позволи да облече и гримира Карбовски като жена.
Според "Блиц" пък след разкритията на Мегз редица жертви на похотливия журналист са се свързали с нея, заявявайки ѝ, че са готови да се изправят редом до нея на съдебната скамейка срещу Карбовски.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19