Икономика

Ето го най-якото място за всеки автофен в София

  11.11.2020 12:23  
Ето го най-якото място за всеки автофен в София

В столицата откриха уникален авто комплекс, мечта за всеки автофен. На броени минути от центъра на града, позициниран на бул. Самоковско шосе 109а се намира “Екслузир карс център”. На територията на комплекса са събрани буквално най-добрите специалисти и фирми в сферата на автомобилите. Посреща ви луксозна автокъща, в която има буквално всякакви автомобили. Започвайки от бюджетни малолитражки и стигайки до Ламборгини, Ферари, Порше, Мерцедес и цяла плеяда от топ марки! 
Там видяхме и чисто нов супер лимитиран Мерседес GTR AMG pro! Гледката е брутална и спираща дъха! За продан е обявен и най-бързият SUV в света - Ламборгини Урус! Решена в черен металик тази машина буквално пленява. Тук са и топ специалистите в автодетайлинга “Blue point car wash&detailing studio”. При тях освен супер прецизно измиване на всяко превозно средство ще откриете и пълен набор от решения за защита на лаковото покритие от защитни и цветни фолиа до нано-керамични покрития от най-висок клас. За тези момчета няма невъзможни неща. Дори най-неугледния и съсипан автомобил излиза като нов. За това помагат и от студио “Vilner еxclusive”, които също се намират на територията на комплекса. Драскотини по кожата и дори скъсани тапицерии не са проблем за тях. А да не говорим за безкрайния набор от интериорни решения за всякакви машини на колела.
Но нещата не свършват до тук! За всеки вманиачен и обичащ колата си шофьор е важна и смяната на гуми. Тук за това се грижат хората от “Ексклузив рейфен”. Техните механици заедно с ултрамодерен робот ще сменят гумите ви за минути без никакви щети по скъпите джанти. Ако мислите, че липсва и премиум сервиз за всякакви марки се лъжете. Тук е “Екслузив сервиз”, а по криковете виждаме само топ автомобилни творения. След толкова много емоции огладняхме. Е има и къде да хапнете! “Street chef’s” са тук с първият си стек хаус. Менюто започва със салати, сочни бургери преминава през стекове и завършва с жестоки десерти. Всичко това може да полеете обилно с истинска бира или вино.

Image 

Image

Image

Image


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19