Новини

Супер скандал! Работодател наема служители само с антитела

  13.11.2020 16:56  
Супер скандал! Работодател наема служители само с антитела

В публичното пространство се появи скандална обява за работа. В нея се казва, че фирма „Трастена” търси да наеме за работа човек прекарал вече коронавирус. И то доказано с тест. Човекът трябва да опакова кутии с вина. А работното време е от 9.00 ч. до 17.30 ч., видя Скандал в социалните мрежи.

Ето какво точно се казва в обявата:

„Търсим човек за робота в склада на Трастена, който да опакова кутии с вина, да слага етикети, да лепи лепенки, да се смее на шегите ми, да започва в 9 и да свършва в 17:30. Работата не е физически тежка и дава възможност да се слушат подкасти и адиокниги докота се извършва. Могат да кандидатстват хора от всякакъв джендър, квартал и музикален жанр. Единственото ни условие е човекът да предостави тест за антитела за Ковид-19. Странно условие но сега, както и винаги хората са ни по-важни от бизнеса и пазим екипа и клиентите си на всяка цена вече 9ти месец.”

В групата „Работа в град София” във фейсбук, където е публикувана обявата, става ясно, че фирми от IT сектора търсят да наемат на работа само преболедували служители.

Във фейсбук вече се появи и инфо, че фирмата е намерила вече 4 човека, които започват работа още утре.

"Скандал" очаква позицията на фирма "Трастена".

 


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19      
Видео
Дядо Коледа потегли с шейната
 24.12.2020 10:52