Новини

Трагедията, която потресе Сандански: Какво се знае за убийството на двете деца

  20.11.2020 08:10  
Трагедията, която потресе Сандански: Какво се знае за убийството на двете деца

Продължава разследването за убийството на две малки деца на три и пет години в Сандански. Кървавата трагедия се разигра вчера вечерта. По информация на NOVA са задържани майката и бащата на убитите деца. По случая е образувано досъдебно производство.

„Има започнато досъдебно производство за убийство. Касае се за двойно убийство на дете на 3 години и дете на 5 години - братче и сестриче. Извършват се активни действия по разследването. На този етап не бихме могли да ви дадем повече информация, освен, че имаме насоки за извършителя на престъплението и има задържано лице”, посочи снощи Весела Стоилова от Окръжна прокуратура Благоевград.

“Сигналът е подаден в полицията около 17:30 ч. и колегите са реагирали моментално. Кой го е подал. На този етап не можем да коментираме повече”, заяви Дойчин Дойчинов, директор на ОДМВР Благоевград”, заяви той.

По неофициална информация мъжът и жената в момента са в развод и са имали проблеми помежду си. Жената често е била забелязвана по улиците на Сандански с травми от побой, разказват местните. Предположенията са, че става дума за дълго продължаващо домашно насилие.

Къщата, в която е извършено убийството се намира на по-малко от 30 метра от местното Полицейско управление. От полицията все още не са потвърдили официално, че майката е извършител на тежкото убийство. Тя и съпругът й са давали показания през изминалата нощ.

Според неофициална информация някой от близките на децата се е обадил и е подал сигнал в полицията. Това обаче не е потвърдено от органите на реда.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Поздрав от роботите на Boston Dynamics
 02.01.2021 12:10      
Видео
Volkswagen научи роботи да зареждат електромобили
 29.12.2020 16:48