Новини

Нови подробности за убитите деца от майка им

  20.11.2020 16:16  
Нови подробности за убитите деца от майка им

Социалните в Сандански са били запознати с тежките проблеми в семейството на горския Георги Трайков и Кристина, с която той живее на семейни начала и която снощи закла двете им деца, съобщи struma.com. Преди два дни Георги и Кристина подписали доклад от проучване на социалните за средата в семейството. Причината била съдебният спор между двамата кой да се грижи за децата .

Страшната трагедия вцепени вчера Сандански и цяла България. 32-годишната Кристина в състояние на краен афект закла двете си деца – на 3 и 4 години и половина, за да отмъсти на Георги, който я заплашвал, че ще и отнеме Ивон и Васил. "Те искаха да ми ги вземат, ето нека ги вземат сега", каза жената пред полицията, когато бе арестувана.

Родителите им се обвинявали взаимно в насилие, съобщи още struma.com. Преди около месец Кристина взела децата и се изнесла при родителите си , но в последствие размислила и се върнала при Георги, въпреки несъгласието на майка и бaща й, съвместното им съжителство да продължи. Родителите на Георги пък твърдят, че младата майка често изпадала в депресивни състояния. За скандалите знаят и всички съседи, които снощи чули писъците на децата, сигнализирали на 112.

„Бащата се е прибрал, вратата е била заключена, майката не е отваряла, и той влязъл с взлом - разбил е вратата и се е обадил на 112 веднага, полицията се е задействала мигновено”, разказа пред БНТ кметът Сандански Атанас Стоянов.

В последния месец Кристина не беше добре, нещо ставаше в главата й, говореше несвързани неща, явно е отключила заболяване..., коментират близки на жената, цитирани от struma.com. Кристина ще бъде прегледана от експерти психиатри за установяване на състоянието и мотивът за кървавото престъпление.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19