Шоу

Студентка свали 50 кг без диета и треньор! Ето как

  22.11.2020 10:39  
Студентка свали 50 кг без диета и треньор! Ето как

Да отслабнеш веднъж завинаги не е лесно. Но това момиче изумява цял свят с волята и постиженията си. Шели Бишоп, студентка от Австралия, стана истинска сензация, след като сподели историята си. За само 6 месеца тя успя да свали над 45 кг. и то без да следва някаква диета или да тренира с треньор.

Историята на Шели започва още преди 2 години, когато работи като мениджър на музикално студио в Сидни. Налага се да работи до късно вечер, самата работа била изцеждаща и тя често правила компромиси с храната. Хранила се предимно с паста, бургери, пица. Рядко се движела, за тренировки пък изобщо не ставало и дума.
 
Един ден обаче забелязала, че в комплекса, в който живее, е отворила врати фитнес зала. Така тя изведнъж започнала да се интересува от тренировки. Гледала предимно видеа онлайн. Започнала да си готви и да планира храненията си. Така и не се възползвала от услугите на фитнес треньор или диетолог. Днес Шели споделя, че това е било най-трудното, но и най-ценното време в живота ѝ.

Е, как се случила цялата трансформация? Първоначално Шели си мислела, че трябва да спре да консумира въглехидрати и да прави много кардио, за да отслабне. Но вместо това решила да остави въглехидрати в менюто си, като обаче си ги осигурява от качествени източници. Така в менюто ѝ често може да се видят картофи, ориз, овесени ядки.

Шели споделя историята си първо в Reddit, където предизвиква фурор. Заради интереса към нея и постоянните лични съобщения, решава да направи свой Instagram профил, където редовно споделя с какво се храни и как тренира.

А как изглежда менюто ѝ за един ден? Започва деня си с протеини и овесени ядки. Между закуската и обяда хапва няколко оризовки с котидж и домат или пък някакво кисело мляко с плод. На обяд често яде салата с пиле и яйце. Следобедно пие протеинов шейк и хапва с него банан. За вечеря задължително хапва месо с ориз или боб.
 
За своята голяма тайна определя факта, че просто е открила кой режим е подходящият за нея. Тя не се е лишавала от храна, напротив - дори е имало дни, в които е приемала и над 3000 ккал на ден./Дарик


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19