Шоу

Дневен хороскоп

  28.11.2020 08:14  
Дневен хороскоп


Овен
През този ден ще разберете, че още не е късно да върнете всичкото хубаво, което е било между Вас и Вашия любим човек. Трябва само да полжите достаъчно количество усилия: ни повече, ни по-малко. Всеки недостиг или престараване ще доведе до глобален провал на мисията.

Телец

Ще намерите неочаквани съюзници, които навреме ще Ви се притекат на помощ и ще помогнат да постигнете значителни успехи. Не е задължително да се трудите с пот на челото. Достатъчно е на време да давате указания и да следите за своевременното им изпълнение. Може да се стигне до значителни промени във важни за Вас отношения, но просто трябва доста ясно и силно да заявите своите желания. Решителността и настойчивостта не само Ви украсяват, но и Ви помагат да постигнете успех във всяка дейност. Няма да са много хората, желаещи да поспорят с Вас днес, или да Ви подхвурлят някакво предизвикателство.
 
Близнаци

Когато се возите на влакче в някакъв увеселителен парк, впивате ли се в парапета с всичка сила и и седите ли със затворени очи, докато всичко свърши? Или смело гледате напред, наслаждавайки се на всяко изкачване или завой? Какъвто и да е Вашият стил , сменете го днес с противоположния. Когато сте обхванати от пътна треска, действайте, ръководейки се от своите инстинкти. Ако Ви е трудно да отворите очи, това само показва важността на онова, което трябва да видите. А ако сте привикнали да знаете, какво Ви предстои, възможно е, да е дошло време за някакви тайни.
 
Рак

Днес може да постигнете много, само че после, анализирайки събитията на деня, ще сте принудени да признаете, че с някои неща даже не си е заслужавало да се заемате. Ако искате да избегнете грешки, трябва да се ръководите от своя здрав разум, а получените съвети трябва да оценявате критично. Внимавайте, за да не се окажете жертва на манипулация. Денят ще Ви донесе нови запознанства, които, за съжаление, съвсем няма да имат този характер, който очаквате: вместо романтични отношения, ще Ви предложат делово партньорство, а надеждния съюзник, за който така сте си мечтали, ще бъде само нов обожател.
 
Лъв

Всичко, което днес Ви каже Вашият любим човек, ще смятате за някаква глупост, и то не винаги с основание. Отгоре на всичко ще бъдете „обзаведени” с променливо настроение. На практика това може сериозно да обиди Вашата половинка и затов а не трябва да се увличате прекалено. Не е редно да се самоутвърждавате за сметка на близък Ваш човек.
 
Дева

Предстои Ви още един ден, в който някой ще Ви драни с погледи, по-дълги от това, което е прието и приемливо. Вечерта най-сетне този човек ще се реши да Ви каже онова, което мисли. Ако в момента нямате партньор и се заинтересувате от него, може да му отвърнете с още по-дълъг от неговия поглед. Възприемайте това като един вид състезание, настройте се за победа и изпробвайте, колко дълго може да издържите.
 
Везни

Днес ще проявите мекост и доброжелателност. Бъдете сговорчиви и се съгласявайте за всичко с Вашия любим човек. Уви, да спорите и да се опитвате да му пречите по какъвто и да било начин за постигане на целта, която си е набелязал, е съвсем беполезно. Стиснете зъби, въздъхнете и потърпете.


Скорпион

Не трябва да се разделяте с тези, които обичате - както по принцип, така и в този ден в частност. Постарайте се да бъдете колкото се може по-близко до своя любим човек - не само физически, но и духовно. Просто да го прегърнете ще е недостатъчно.. Ще се наложи и да го разберете.

Стрелец

Днес ще се проявите като не особено разбран човек. Това може да предизвика съвсем естествено раздразнение и ако не разрив, то поне голям скандал. За да се избегне такова развитие на събитията, трябва да направите всичко, което се изисква от Вас, без да вниквате в подробностите, и без да се опитвате да осмислите ставащото.
 
Козирог

Денят ще премине добре, но влиянието на позитивните тенденции днес може да бъде определено само като умерено, а това значи, че за големи постижения ще са нужни много повече усилия. Ще възникнат проблеми в личните отношения, защото близките Ви хора са убедени, че постъпките Ви са продиктувани от егоизъм, макар че не е така. Не жалете сили за укрепване на семейните връзки, тъй като днес този въпрос е много актуален. Лесно ще се справяте с ежедневните проблеми, стига да не тръгнете да търсите екзотични способи за решаване на прости задачи. Денят е подходящ за покупки на вещи, които ще са Ви полезни в работата.
 
Водолей

Вежливото и мило поведение е уместно, когато посещавате баба си и дядо си, или сте на прием у високопоставен чиновник, но днес е напълно безсмислено. Хората, с които се сблъсквате, нямат нищо общо с добрите маниери - те се интересуват само резултатите. Затова не позволявайте на никого да Ви тормози. Вместо това, сами командвайте другите. . Хванете бика за рогата и се захващайте за работа. Вашата агресивност може да учуди някои хора, но ще впечатли други, които в дадения момент имат по-голямо влияние в живота Ви.
 
Риби

Ще се появи възможност да сключите няколко изгодни, но за съжаление взаимно изключващи се сделки. Изберете тази, която Ви се струва по-надеждна: не трябва да рискувате без особена нужда. Денят не е лош за започване на собствена работа или инвестиция в бизнес, в които ще бъдете заедно с роднини и приятели. Неочаквано ще се появи възможност да уредите отдавнашен семейни конфликти. В личната сфера ще успявате да намерите много оригинални и изключитено ефективни решения . У околните това ще предизивика удивление и възхищение от Вашите способности.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Поздрав от роботите на Boston Dynamics
 02.01.2021 12:10      
Видео
Volkswagen научи роботи да зареждат електромобили
 29.12.2020 16:48