Спорт

Майк Тайсън и Рой Джоунс-младши завършиха наравно

  29.11.2020 08:01  
 Майк Тайсън и Рой Джоунс-младши завършиха наравно

Страхотно шоу направиха двамата ветерани. Години след отказването си Тайсън показа отлична форма.

Майк Тайсън и Рой Джоунс-младши завършиха наравно в 8-рундовата (по 2 минути на част) си демонстративна битка на бляскава галавечер в Лос Анджелис. Двамата легендарни боксьори върнаха времето назад и със сигурност предизвикаха носталгия у феновете, които са ги подкрепяли през златния им период на ринга, предава sportal.bg.

Неофициално срещата завърши наравно, като съдиите не бяха професионалисти, а и не бяха обявени резултати от картите им - само равенството. Тайсън се качи отново зад въжетата след 5 649 дни и намери с няколко крошета съперника си, след което го поздрави, че ги е "поел като шампион". Рой Джоунс се движеше повече и бе видимо изморен от големия брой удари в тялото, които получи, като се стремеше основно да предизвиква клинчове. В крайна сметка продукцията на двамата ветерани беше доста впечатляваща, особено предвид всички обстоятелства.
 
54-годишният Тайсън не се е бил официално от 2005 година, когато загуби от Кевин Макбрайд, а 51-годишният Джоунс за последно бе на ринга при победата над Джеф Лейси през 2009-а, макар да е участвал в много други демонстративни боксови двубоя.

Спортната комисия на щата Калифорния предупреди публично, че не желае да вижда нокаути, за да избегне сериозни поражения за някого от бойците и ги "съветва" просто да разиграят спаринг помежду си, за да "покажат боксовите си умения".


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Volkswagen научи роботи да зареждат електромобили
 29.12.2020 16:48      
Видео
Мариус Куркински в дует с рапър
 28.12.2020 14:08