Шоу

Джордж Клуни: Бях слаб Батман

  30.11.2020 10:16  
Джордж Клуни: Бях слаб Батман
  google

След „Батман и Робин” Клуни се научил да се вглежда по-внимателно в сценариите, които избира, за да не бъде отговорен за провалите на филмите.

59-годишната звезда играе ролята на Батман във филма от 1997 г. и макар да признава, че е се е справил зле с ролята, опитът го е научил, че трябва да разгледа по-широкия проект, когато приема главна роля.

Клуни сподели: „Бях лош в това. Филмът беше слаб. Но аз също бях държан отговорен за това, по странен начин. Тогава разбрах; ако ще станеш Батман в „Батман и Робин“, ще носиш отговорност. Което никога преди не ми беше хрумвало. Възприемах се като актьор, който получава роля. От този момент нататък бях като „Трябва да избера сценария, а не ролята“. Така че следващият сценарий, който направих, беше „Извън полезрението“. Всички биха казали, че моят Батман не е най-добрият. Но добрата новина за мен беше, че успях да приема това като урок".

И Джордж призна, че дори не се радва на опита от участието си в блокбъстъра, защото всички на снимачната площадка са прекарали много „трудно време“.

Той добави в интервю за списание Empire: "Не ми хареса това преживяване. Обичам Джоел Шумахер, обичам актьорите. Но всички го преживяха трудно. Имаше много напрежение. Снимахме около осем месеца. Имаше много проблеми. Но, знаете ли, един от проблемите беше, че не бях много добър в тази роля”.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Volkswagen научи роботи да зареждат електромобили
 29.12.2020 16:48      
Видео
Мариус Куркински в дует с рапър
 28.12.2020 14:08