Шоу

Джъстин Бийбър призна защо двамата с Хейли нямат деца

  04.12.2020 08:40  
Джъстин Бийбър призна защо двамата с Хейли нямат деца

Джъстин и Хайли Бийбър са една от най-любимите двойки в света на шоубизнеса. Двамата имат милиони фенове, които им подражават и искат да бъдат като тях.

Млади, успешни и много влюбени, Джъсти и Хайли скоро отпразнуваха две години от сватбата си. Много се изписа в началото, че връзката им е изцяло с цел реклама, но поне за момента нещата изобщо не изглеждат такива.

26-годишният певец и 24-годишната моделка са щастливи, но очевидно не бързат да станат трима. Бийбър сподели в свое интервю, че мечтае един ден да бъде баща на много деца, но колко точно... зависи изцяло от желанието на неговата съпруга.

Джъстин не иска да я притиска, защото това е сериозна крачка за всяка двойка. Вярва обаче, че рано или късно това ще се случи, не само когато той иска, а когато самата Хайли е готова.
 
В интервю за Елън Дедженеръс Бийбър откровено заяви, че всичко зависи от Хайли.

"Бих искал да създам малък клан, но това е нейното тяло и всичко зависи от нея. Мисля, че тя иска две", споделя Джъстин в шоуто на Елън и допълва: "Хайли също има цели, които са важни за нея като жена. Не мисля, че тя е готова сега за родител, но това е добре", сподели още певецът. Припомняме, че двамата се познават от 2009 г., но едва през 2015 г. започва да става ясно, че между двамата има нещо много повече от приятелство. Двамата сключиха брак през 2018 г.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
НАСА публикува видео на симулирано кацане на Марс
 05.01.2021 17:05      
Видео
Поздрав от роботите на Boston Dynamics
 02.01.2021 12:10