Шоу

Хороскоп за днес – 19 декември

  19.12.2020 10:27  
Хороскоп за днес – 19 декември

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, събота - 19 декември 2020 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

От днес вече сте в стабилизираща юридическа позиция. Каквото ви е тормозело в законов план ще започне да се подрежда. Но планетата на бизнес контактите Меркурий ще навлезе в Козирог и ще ограничи професионалните връзки и новите инициативи. Не тръгвайте в рискови пътувания и внимавайте какво говорите и обещавате до 8 януари. Хапнете си добре днес на закуска и обед.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

За родените в първата декада напрежението и отговорностите нарастват от днес с навлизането на Юпитер в знака на нехармоничния ви Водолей. В живота ви ще започнат да се случват промени и събития, към които е добре да се напаснете, а не да се оставите да ви мъчат и влачат. Навлизате в труден юридически период, в който ще трябва да се уредят наследства, имотни дела, данъци и такси.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

От днес планетата на правото и юридическото покровителство Юпитер навлиза във Водолей и започва да работи във ваш интерес. Проблемът ще дойде от любовните ви връзки. В този ден Венера и Луна са в конфликт със Слънцето на родените около 1 юни. Ще се наложи да направите болезнен емоционален избор. Може да ви хванат в крачка и да ви спретнат компромат. Не изневерявайте.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Днес планетата на закона и разпоредбите Юпитер навлиза във Водолей, а това ще разчупи строгите мерки и ще даде тласък на нови програми в образованието, здравеопазването и във всички аспекти на обществения ни и политически живот, които до момента се управляваха от схоластика Козирог. И във вашия живот ще отпадат някои забрани. Постепенно се връщаме към нормалността.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Ден на принципната политика, но времето изисква нов подход, нови принципи и политики, които да следваме. Тези дни са белязани с възходи и падения на важни личности стоящи на високо и направляващи социалния и политически живот. Срещу символа на царската власт Лъва застават Сатурн и Юпитер. Предстоят детронации и на вашето ниво. Подбирайте си приятелите.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Денят ще започне с големи надежди, с покани и изгодни предложения, но до вечерта ще нагазите в опасни води. Родените в първата декада са на път към изневери, които ще им създадат повече проблеми, отколкото удоволствия. Вечерта чакайте посещение на личната си муза, но не я канете да остане до сутринта. Едно обаждане от далече ще промени плановете ви и ще ви хвърли в разходи.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Днес прекрачвате преградите и наложените в миналото ограничения. До другия декември Юпитер ще ви гледа в брилянтен аспект от Водолея. Лесно  ще уреждате имотни и наследствени проблеми и ще разширите територията си на влияние. Преломен ден. От живота ви си тръгва нещо, което ви е мъчило дълго време. Родените в първата декада може да се обзаведат с имот до няколко месеца.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Ден на тежки решения, налагащи още по-тежък избор. Може да вземете решение за имотни и наследствени делби. Обстановката и новите хора в семейството ви изискват разширение и отделяне на старите от младите. Няма да стане веднага, но днес с навлизането на Юпитер в конфликтния ви знак на Водолея е добре да помислите как ще разпределите ролите и териториите на влияние.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Днес вашата управляваща планета Юпитер навлиза в знака на Водолея, където ще се държи доста по-разкрепостено, с желание да се наложат и стимулират реформи на всички нива. Проведете важни разговори, обадете се на бизнес партньори, направете предложения и чакайте такива. Днес предложенията ви ще се приемат без редакция, но от утре може да очаквате странични намеси.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

 Днес Юпитер-планетата на правото и закона  напуска вашия знак. Отпадат едни забрани и инструкции, но се въвеждат други съобразно ситуацията. Свържете се с близки и приятели в чужбина, стиковайте планове и намерения при новите условия. Утре Меркурий ще навлезе във вашия знак, ще се даде зелена светлина за пътувания, за някои търговски и бизнес инициативи.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Днес Юпитер навлиза във Водолей, където ще остане до 29 декември 2021 г. Ще се налагат и създават нови закони и предписания, ще се променят лични, делови и бизнес отношения в синхрон с изискванията на новата епоха. Специално този ден може да не ви донесе кой знае какви промени, но във въздуха ще се усети особен мирис на нещо ново, непознато и предизвикателно.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Днес вашата управляваща планета Юпитер навлиза в знака на новата епоха Водолея. Край с мечтанието за един по-добър свят, време е сами да си го направим и изградим. До вечерта може да намерите нов подход или нов начин за решаване поне на един от проблемите си. Символ на деня е жерав излизащ от тъмен облак. Контактите ви се разширяват, чакайте предложение за празниците.

 


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19