Шоу

Хороскоп за днес – 24 декември

  24.12.2020 10:00  
Хороскоп за днес – 24 декември
  google

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, четвъртък – 24 декември 2020 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Денят започва с конфликт предимно за родените в третата декада. Не планирайте ранно пътуване и не променяйте плановете си независимо кой и с какво ще ви предизвика. Днес пасивността е нежелателна, но със сериозна работа и бизнес не се занимавайте поне от обед нататък. Ще дочакате награда за добре свършената работа. Ще ви направят услуга тези, на които сте услужили преди.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Днес и утре Луната е във вашия знак. Пътувайте по рано, ако ще прекарате празниците на друго място. Родените в първата декада ще изживеят неочаквани обрати в отношенията и програмата им коренно може да се промени. Запазете самообладание, още утре всичко ще си дойде на мястото. Старайте се да се движите по линията на най-малкото съпротивление.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Пътувайте към обед, ако се налага. Плановете ви за вечерта може да се коригират. Чакайте важно обаждане с предложение за съвместен бизнес в бъдеще. Луната преминава през градусите си на финансова екзалтация. Взимате важно семейно решение в каква посока да се насочите. Важното е тази вечер да не се губи чувството за мярка. Гостуванията планирайте за утре следобед.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Днес се включва каналът на кармичната родова памет. Високо енергиен ден, който ни дава духовна самостоятелност, приобщава ни към семейните ценности и дава на всеки шанс да намери своята нова база, на която да гради бъдещето си. Укрепвайте семейните връзки и спазвайте семейните традиции. Представете си ярко линията на поведение, която ще следвате.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Денят е зареден с емоции. Контролирайте се максимално, дозирайте чувствата и алкохола. Съвпадът на Марс и Луна ни зарежда с емоционална агресия, особено ако нещо не става така както го искаме и сме го нагласили. От обед проблемите ще са повече за родените в първата декада. Внимавайте вечерта с електрическите уреди и средства и по възможност не пътувайте.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Силен и успешен ден. Луната навлиза в хармоничния ви Телец и сключва брилянтен аспект с Меркурий от Козирог. Случващото се в този ден ще ви стабилизира, ще ви донесе очаквани и неочаквани подаръци, ще отвори път към места и хора, които отдавна искате да посетите и срещнете. Най-големите подаръци чакайте късно вечерта, когато се отваря спонсорска за вас програма.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Родените в последните дни на зодията са в рискова позиция до обед, но след това и при вас ще се настани Коледния дух, ще получите неочаквани подаръци и ще се насладите на една щастлива Бъдни вечер. Добре е за пътувания от обед нататък. Обстановката се разведрява, намира се решението, което ще устройва и младите и старите у дома. Ще получите подарък и от съдбата.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

До обед имате повече варианти на избор, но след това не бива да редактирате планираното и уточненото съвместно с близките. Луната навлиза в нехармоничния ви Телец и вечерта ще бъде в съвпад с Уран. Вероятни са неочаквани обрати в отношенията, изблици на емоции и ревност. Не давайте повод за конфликт. Ще се наложи да се бръкнете дълбоко и да поемете още разходи.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Всичко се подрежда добре за родените в края на зодията. До обед пътувайте и се постарайте да свършите с всички приготовления за Бъдни вечер. Добре ще ви се отрази малко повече физическо натоварване и смяна на един вид труд с друг. Излизате от крага на зациклянето. Тази вечер ще се разменят не само подаръци, но ще се дават и пълномощия за работа и за ползване на терени.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Сутринта е хаотична и неподредена. Приготовленията за Бъдни вечер навлизат в една по-спокойна фаза от обед, когато Луната навлиза в хармоничния ви Телец. Вече сте на точното място, всеки е намерил своя пристан, своята база за почивка, релакс и весели празници. Вечерта ще получите и един неочакван подарък, който ще обърка плановете, но ще ви подсигури материално.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

До обед всичко върви по план и график, но след това с навлизането на Луната в нехармоничния ви Телец ще започнат да ви засипват проблеми. Изискванията на другите към вас нарастват, разходите ви ще се увеличат. Дано не ви се наложи да пазарувате и да купувате подаръци в последния момент. Всичко ще ви излезе скъпо и дано разходите ви да са за скъпите ви хора.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

След една забързана и конфликтна сутрин идва омиротворяваща вечер, която разтваря вратите пред Коледния дух. Нещо особено ще се случи. Тези които нямат и са в нужда ще получат неочакван подарък. Луната преминава през градусите си на финансова екзалтация. Днес и утре и имащите и нямащите ще получат своя подарък от съдбата. На всички нива удряме джакпота.

 


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19