Шоу

Хороскоп за днес – 26 декември

  26.12.2020 10:02  
Хороскоп за днес – 26 декември

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, събота – 26 декември 2020 г.

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

До обяд днес е време за жестове на внимание към свои и чужди. Посетете близките, обгрижете някой изпаднал в нужда и сами ще получите подкрепата, от която се нуждаете. От обед навлизаме в период, в който всичко полезно лесно се усвоява. Доставете си радост на сетивата, направете си оздравителни и прочистващи процедури. Може да срещнете хора, с които ви предстои да се обвържете за дълго.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Днес изисква първо да дадеш, а после да поискаш и претендираш. Помислете към кого имате дълг, посетете тези, които ви обичат и очакват. Ден за благотворителност. След обед се отдайте на личните си нужди и занимания, проведете прочистващи и зареждащи процедури. Ще възникнат проблеми, към които се отнесете спокойно и до утре на обед ще ги разрешите.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

До обед правите избор повече със сърцето, но след това увеличавате дистанциите и планирате един неделен ден, посветен на личните си нужди и желания. Проблемът е, че си правите едни сметки и планове, а съдбата има други спрямо вас. Ще се появи проблем, който ще пренасочи отношенията ви в нова посока. С действията си в следващите дни може да навредите на любовта и връзките си.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Днес може да получите неочакван и непредвиден подарък, който ще окаже въздействие върху плановете и намеренията ви. Срещите ви са белязани с нови надежди за бъдещето. Един мил жест на внимание ще обезоръжи тези, които се сърдят и не са склонни да прощават прегрешенията на другите. Противопоказно е да се товари сърцето, да се яде груба храна и да се казват груби думи.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Днес се включва космическият канал на любовта и състраданието. Който не е милостив, сам ще се лиши от милост. Направете едно добро дело, обгрижете тези, които протягат ръка или усещате, че се нуждаят от помощ и закрила. Очертават се нестандартни срещи, които може да ви отворят посока към щастието и любовта. Родените в третата декада са на прага на тежък избор.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Добре е в този ден да посетите и да се видите с близки и приятели, с които няма да може да бъдете по празниците. Където и да отидете, носете подарък. Ден на сърцето и на любовта. Отворете душата си за тези, които ви обичат. Направете поне едно добро дело и за съвсем непознати хора. Жестовете, направени днес, се връщат, а който не е милостив, сам ще се нуждае от милост един ден.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Разменяме си поздравления и жестове на внимание. Може би те са по-ценни от един ненужен подарък в тези дни. Помислете кого сте пропуснали и се обадете. Не подминавайте хора в нужда и бъдете по-отстъпчиви към желанията на близките. Не яжте груба храна и не казвайте груби думи. Противопоказно е да се товари сърцето, да се засягат болни и неприятни за околните теми.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Днес е ден за взаимопомощ в труден момент. Колкото дадете, двойно ще получите. Постарайте се да влезете в положението на близките и да разберете другата гледна точка. Направете компромисите, устройващи и двете страни. Луна и Уран ви гледат в опозиция. Лесно може да си създадете врагове в момент, когато другите печелят приятели и се обграждат с доброжелатели.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Днес всеки мил жест на внимание ще се приеме и оцени по достойнство. Опитайте да стопите ледовете с близки и приятели, защото в следващите дни ще ви залее вълна от конфликти и конфронтации. В този ден е добре да правиш това, за което някой те помоли, без да го редактираш и пречупваш през призмата на личните си страхове, разбирания и очаквания. Бъдете добронамерени.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Днес длъжници ви се издължават. За родените в третата декада ще има приятни моменти на удовлетворение от добре свършената работа и от осъществените полезни връзки. Може да станете обект на благотворителност. С каквото можете помогнете и вие. Ден на сърцето и сърдечните работи. Проведете разговори с тези, които сте отблъснали или прибързано сте се раздалечили.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Денят стимулира спонсорската политика. Ще се наложи да помагате на доста хора, дано и за вас някой се погрижи. Не взимайте заеми, не изпадайте във финансова зависимост. Кой с каквото може да помогне, нека го направи, но без да слага лихви и да заробва тези, на които уж помага. Изпълнете нечия молба, но бъдете готови да спрете, ако молбите се превърнат в открит натиск и манипулация.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Ден на сърцето. В момента е важно не само да подкрепиш някого материално, но и да се опиташ да разбереш болките, притесненията и проблемите на околните и да реагираш по правилния начин. Правете това, за което ви молят, а не това, което ви се струва, че ще е добро и нужно на ближния. И един доброжелателен поглед ще стопли и ще донесе надежда. Давайте най-доброто от себе си.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Почивка в празничния ден
 26.12.2020 14:48      
Видео
Бъдни вечер!
 24.12.2020 18:19