Анализи

БНР, спрете с истерията с бусовете на Леки

  27.12.2020 19:28  
БНР, спрете с истерията с бусовете на Леки

Мръсна и грозна кампания направиха медиите и най-вече така нареченото Българско национално радио срещу усилията на правителството за популяризиране на ваксинирането у нас. Че Борисов и проф. Ангелов трябваше вече не един, а два пъти да са уволнили пиарите си, спор няма. Но тази гнусотия, която се лее от ефира на национална медия с бюджет от 52 млн. лв. от данъците на хората, е повече от престъпление.
В дни на празници, когато все пак хората се поуспокоиха от намаляващатата пандемия и когато Европа и светът дават надежда, че тази "чума" на века най-после ще си отиде, благодарение на ваксините, БНР се държи като вражеска медия по време на война.
Какво като са превозени ваксините с хладилните бусове на "Леки". Знаете ли, че един такъв оборудван с термокинг за -20 градуса струва 50 000 евро. Ако бяхте по четящи и не толкова тенденциозни, щяхте да знаете и да кажете, че в богата Америка ги превозват с камиони за риба тон. По същата причина, че имат контейнери за минусови температури. И в Европа се транспортират по същия начин. С наети автомобилни средства.
Ако правителството беше купило нови коли, пак щяхте да критикувате, че се харчи народна пара и щяхте да давате акъл защо не се наемат. Да, можеше да се брандират примерно с националния флаг или по друг начин, но и това струва пари, а е и излишно. Никакво значение няма за никого, с какви автомобили се транспортират ваксините, стига да са спазени изискванията. Това явно има значение само да Вас. За купената журналистика и за мръсната пропаганда, която направихте, не срещу Борисов или Мутафчийски, а срещу надеждите на българския народ и вярата му, че страхът скоро ще си отиде.
Добре, че не всички журналисти са като вас и като господарите ви, разни подсъдими олигарси и шефове на меркантилни партийки, които заради интересите си са готови на всичко. Затова със сигурност някой ден ще чуете възгласи на Драган Цанков - мърши вън!

Анкета

Какво очаквате от служебното правителство?


Резултати
Видео
Катерач изкачи необезопасен един от най-високите небостъргачи
 04.04.2021 16:48      
Видео
Колко бърза е Toyota Yaris GR?
 03.04.2021 20:00