Шоу

Хороскоп за днес – 2 януари

  02.01.2021 09:10  
Хороскоп за днес – 2 януари
  google

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, събота – 2 януари 2021 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Ден на мрежата, всички сме уловени в нея с връзките, коментарите и личните си данни. Внимавайте в какви отношения влизате. Поне днес не включвайте компютъра. Този ден ще ви освободи от някои илюзии и въображаеми приятелства, но по един болезнен начин. Не се обвързвайте с никого и не поемайте странични ангажименти, особено към непознати хора. Не е ден за сключване на брак.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Ден на мрежата, която ще позволи и на някои дребни риби да уловят своя кит, да го изнудват и притискат с компроматна игра. Бъдете внимателни, не се препоръчват нови запознанства и сключване на нови договори. Родените в третата декада са на прага на губещи съюзи. Внимавайте с алкохола и стимулантите. Пороците ни ще бъдат използвани от хитри мошеници. Прочистете мислите и съзнанието.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Днес лесно възприемаме чуждите идеи като свои и позволяваме да ни въздействат дори и от разстояние. Не се съгласявайте с тези, които се опитват да ви налагат своите виждания, разбирания и намерения. Денят носи опасност от раздвоение на съзнанието и личността, което е особено опасно за Близнаците. Постойте край огън, прочистете мислите и не взимайте прибързани решения.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Ден на мрежата и на двуликия Янус. Възможни са всякакъв тип изнудвания и намеси в личния ви живот, работа и връзки. Клюката върши мръсната си работа. Не влизайте в съглашателства и ограничете до минимум контактите. Търсете скрит мотив във всяко обаждане. По възможност си останете у дома и не поемайте несвойствени ангажименти. Ден за творчество на свой терен.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Внимавайте с коментарите в мрежата. Не поемайте несвойствени ангажименти и не се обвързвайте с хора, които не познавате добре. Може да изживеете стресови положения, ако злоупотребите с алкохола и стимулантите. В желанието да направите впечатление или да привлечете някого излагате на опасност личните и семейни връзки. Не споделяйте чужди тайни.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Очертават се опити за манипулация и навлизане в личното ви пространство. Не се препоръчват срещи и обвързване с хора, които не познавате добре и не сте наясно как ще реагират в една или в друга посока. Споделените днес тайни ще станат обществено достояние. Ограничете контактите в мрежата. Отнасяйте се с подозрение към всяко предложение и не допускайте намеси.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Всичко, което ви кажат и обещаят днес ще се спука като сапунен мехур и няма да отговори на очакванията ви. Подбирайте хората, с които ще преговаряте и влизате в един или в друг вид съюзи. Моментът не е добър за сключване на нови договори и за поемане на каквито и да било задължения или отговорности. Разделяте се с една илюзия по болезнен начин. Ограничете връзките.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Ден на фатално привличане и на опити за изнудване. Бъдете сигурни, че някой ще се опита да ви измами и излъже. Обикновено лесно разкривате картите на опонентите си, но днес сякаш сте капсуловали шестото си чувство. Противопоказно е да се работи в екип и да се обвързвате по какъвто и да е повод. Вкарвате си автогол и с едно любовно признание. Не споделяйте нищо в мрежата.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Постарайте се да привлечете някого с идеите си, а не само да бъдете привлечени и вкарани в чужда програма. Постойте край огън, прочистете мислите и съзнанието си от излишния баласт. Ден за самостоятелно творчество. Помогнете на някого без да се афиширате излишно. Ден на паяка в мрежата, но и на човека паяк. Единият ще ви оплете в интриги, а другият ще ви помогне в точния момент.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Днес всеки се мъчи да извлече максимални ползи от общуването с другия, а не толкова да даде от себе си. Ще ви се оказва въздействие по всички линии на живота. Стойте далече от хора в нетрезво състояние. Един непремерен жест може да ви коства много. Хубаво е да се поседи край огън и мислено да се изгори в пламъка му всичко вредно и неблагоприятно в живота. Увеличете дистанциите.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Ден на паяка. Плетат се мрежи за наивници, всичко се контролира. Противопоказно е да се обвързваш с обещания или с прибързано любовно предложение. Не давайте и не взимайте заеми, независимо изгодните условия. Заемете се с личното си хоби. Подкрепете някой изпаднал в нужда, но без да му налагате мнението си. Запазете неутралитет на всички нива в живота и работата си.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Ден на фатално привличане. Някой може да срещне и любовта, но едва ли връзката ще бъде равностойна. Това не значи, че е неблагоприятна за вас. Съветът на деня е да не пришпорвате нещата и да не бързате с обвързването. Подложете на проверка всичко, което ви казват и предлагат в момента. Може да се окаже, че не всичко е такова каквото изглежда. Внимавайте с алкохола.


Анкета

Какво очаквате от новото редовно правителство?


Резултати
Видео
Горгона е най-новото парче на Папи Ханс
 17.11.2021 21:00      
Видео
Интелигентните прозорци от следващо поколение
 16.11.2021 20:33