Шоу

Излагация: Водеща се появи мъртво пияна в ефир

  02.01.2021 19:04  
Излагация: Водеща се появи мъртво пияна в ефир
  google

Водеща от кабеларката за попфолк "Фен ТВ" София Джамджиева стана тотален хит в социалните мрежи, след като се появи мъртво пияна в ефир навръх 1 януари. От клипове, хванали подозрителните й гримаси и жестове, които се разпространяват скоростно в нета, се разбира, че тя самата е осъзнавала как е принудена да излезе пред камерите "на черешата".

Джамджиева, която стана популярна с участията си в риалити предаванията "Като две капки вода" и "Пееш или лъжеш", е била дежурна в новогодишната нощ в предаване, приемащо и изпълняващо зрителски музикални поздрави. "Не изглеждам ли малко странна - пияна и надрусана, каквато ме обвиниха, че съм?!", пита един от феновете си тя и безразборно ръкомаха с ръце. 

Кадрите ясно показват, че тя не успява да овладее и тремора, завладял я след доволното количество изпит алкохол, а на няколко пъти интимните й части аха-аха да се видят в ефир, докато нервно водещата сменя позите на стола заради видимо неудобство, причинено от промилите в кръвта й. 

Джамджиева е дъщеря на известната актриса Албена Чакърова, а баща й е покойният Емил Джамджиев, някогашен съпруг на великата Виолета Гиндева. 


Анкета

Какво ще си пожелаете за Новата 2022 година?


Резултати
Видео
Ето я новата коледна песен на Ед Шийрън и Елтън Джон
 06.12.2021 13:54      
Видео
Кой Android смартфон се зарежда най-бързо
 28.11.2021 20:31