Шоу

Хороскоп за днес – 3 януари

  03.01.2021 08:41  
Хороскоп за днес – 3 януари

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, неделя – 3 януари 2021 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Концентрирайте се върху точно определена цел и я гонете докато не я постигнете. Не се разпилявайте с нищо странично, за да не загубите време, енергия и предимство. Ден за гладуване и духовно прозрение за пътя напред. Вземете важни решения и ги следвайте неотклонно. Може да се появи пречка, но бързо ще я преодолеете. Тази вечер си поръчайте сън-прогноза за бъдещето.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Днес преградите се лесно преодолими. Някои от тях са илюзорни и са плод на страховете на ума. Направете крачка към важна за вас цел. Концентрирайте се, не се разсейвайте и си гонете интересите. В този ден с лекота отхвърляме колебания и съмнения и взимаме решенията отлагани от доста време. Ще се почувствате енергизирани и може да свършите доста работа.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Проблемите в този ден идват за тези, които се разпиляват в много дейности и в отношения с много хора. Така губите нишката на истинските ви нужди, намерения и потребности. Ще се наложи да преодолявате редица препятствия. Ще се опитвате да привлечете един и да дистанцирате друг, в момент когато и двамата имат място в сърцето ви. Внимавайте с храната, не напрягайте очите.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Определете посоката, в която ще се движите и не я променяйте, независимо намесите. Ако се впуснете в много начинания и инициативи нищо няма да се получи, ще се ядосвате, ще объркате плановете и на близките. Ако се концентрирате над важен проблем ще го разрешите до вечерта. Не напрягайте очите. Вечерта може да си поръчате сън-прогноза. Ще сънувате пророчески сънища.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Предприетото днес ще се развива успешно и благоприятно за вас. Може да вземете важно и отговорно решение. Концентрирайте се над най-важната цел и я следвайте неотклонно. Ден за гладуване и духовно прозрение за бъдещето. Изчистете мислите и съзнанието си, не напрягайте очите. Добре е да смените един вид труд с друг и да отделите време за личното си хоби.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Днес няма невъзможни неща и незначителни такива. Активизирайте се максимално. Луната навлиза във вашия знак и отваря нови пътища за развитие. Сега е момента да стартирате нова дейност, връзка, делови и производствен ангажимент. Ще се обаждат стари клиенти, може да получите нови поръчки и доставки. Лесно се отдава енергия. Екстрасенси да не лекуват.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Предприетото в момента ще ви донесе късмет и придобивки и ще заложи перспективна програма за бъдещите ви начинания. Концентрирайте се над най-важната цел и като я постигнете, тогава преминете на следващата. Противопоказно е да се разпилявате в различни посоки. С действията си в този ден ще се издигнете на по-добра позиция в работата и в личния живот. Поемете отговорност.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Ден за атака по всички фронтове на живота. Направете крачката, която отдавна подготвяте. Ще постигнете максималното и ще се изкачите на нова навивка на личното си и професионално развитие. Може да получите изгодно предложение за работа и да бъдете приети в нов екип или състав. Днес и утре кандидатствайте по спонсорски програми, търсете ново място за внедряване и реализация.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Родените в първата декада ще действат разсеяно, а това може да им донесе неприятности. Бъдете максимално концентрирани над това, което се налага да вършите, за да не предизвикате инциденти. Бързайки за едно забравяте друго, а за третото изобщо няма да се сетите. Пазете очите. Ден на фатално привличане и влияние. Тази вечер вървите и към изневери. Приберете се навреме.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Ден на благоприятни обрати. Луната навлиза в хармоничната ви Дева и сключва стабилизиращи аспекти. Време е да определите основната и важна цел, която ще следвате и да направите първата крачка към нея. Днес няма невъзможни неща или незначителни такива. Всичко, което предприемате или ви се случва ще ви издигне на нова позиция в живота. Ден за гладуване и духовно прозрение.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Ден на орела. И най-заблудените може да открият важната за себе си цел и да започнат да я преследват. Действайте активно, не се стопирайте сами и без това животът достатъчно ни е ограничил. Предприетото в момента може да стабилизира работата, личните ви и семейни връзки. Концентрирайте се над важните за вас дела и не ги изпускайте от погледа си докато не ги постигнете.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Днес и утре Луна и Венера ви облъчват в неблагоприятни аспекти от знака на Девата и Стрелеца. Ще се разпилявате в различни посоки и ще губите време в празни приказки с неточните хора. Вечерта ще ви върне в изходната позиция. Ще се ядосвате, че толкова малко сте успели да постигнете. Преди заспиване си поръчайте сън, който да ви помогне да разрешите проблемите.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Поздрав от роботите на Boston Dynamics
 02.01.2021 12:10      
Видео
Volkswagen научи роботи да зареждат електромобили
 29.12.2020 16:48