Новини

Лидерът на СДС: Целта на протестите не беше бързи избори, а служебен кабинет

  03.01.2021 12:13  
Лидерът на СДС: Целта на протестите не беше бързи избори, а служебен кабинет

Основната цел на протестите не беше бързи избори сега и веднага, а служебен кабинет, който да се разправи с ГЕРБ. Това коментира пред Фокус лидерът на СДС Румен Христов за политическата 2020 г.

Христов подчерта, че СДС сме готови за избори още от края на лятото, когато са очертали приоритетите, за които ще работим в 45-тия парламент.

По думите му структурите на СДС са в добро състояние, имат хъс, защото на евроизборите и местните избори постигнали добри резултати.

"Не разбираме защо тези формации, които стояха зад протестите и имаха желание за спешни избори в края на лятото, сега дават сигнали, че всъщност не са готови за избори. От сутрин до вечер слушаме различни лидери на партии, които разсъждават по темата за датата на изборите и как , видите ли, не можело да се прави кампания през февруари, и то по време на пандемия. Ами тогава как щяха да правят такава кампания и да проведат избори примерно през декември или януари - както настояваха цяло лято?! Дали пък не търсят оправдание за евентуалното си недобро представяне?! Така или иначе изборите наближават – след по-малко от 100 дни. Къде са програмите на политическите формации, кога ще започнем дебата за това, което ще отстояваме в следващия парламент и как да възстановим социално-икономическия живот на страната?!“, обърна внимание лидерът на СДС.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Поздрав от роботите на Boston Dynamics
 02.01.2021 12:10      
Видео
Volkswagen научи роботи да зареждат електромобили
 29.12.2020 16:48