Шоу

Дъщерята на президента Радев претърпя тотална метаморфоза

  04.01.2021 17:58  
Дъщерята на президента Радев претърпя тотална метаморфоза

Дъщерята на президента Румен Радев е променила визията си, след като бе приета в специалност "Актьорство за драматичен театър“ в НАТФИЗ тази есен. Дарина вече се носи в стилистиката на рокендрол звезда от 80-те години на миналия век, с къдрава грива и буен бретон. Щерката на държавния глава поддържа имидж на бунтарка и е скъсала с елегантността и финеса, които демонстрираше, докато бе ученичка.

През последните месец и половина Дарина и колегите ѝ са на дистанционна форма на обучение заради разпореждането на ректора на НАТФИЗ проф. Семерджиев покрай мерките за COVID-19. Когато не е на лекции пред компютъра, тя запълва времето си с разходки с новите си приятели. С голяма част от съучениците си президентската щерка е скъсала връзка, тъй като те или са студенти в чужбина, или интересите им вече се разминават. Само една от най-близките ѝ дружки попадна с нея в класа на Пенко Господинов в НАТФИЗ.

Там Дарина е състудентка с щерката на актрисата Лилия Маравиля и със сина на тв продуцента Витомир Саръиванов, с когото са и възпитаници на една и съща гимназия. Първите си изпити Радева ще трябва да държи през февруари, когато приключва зимният семестър. Засега тя е сред най-изявените девойки в класа, вижда се от публикациите на техния ментор Пенко Господинов. Кога обаче наследничката на президента ще направи дебют на сцената на НАТФИЗ, все още не се знае.

Докато бе ученичка, тя репетираше заедно с училищната театрална трупа "Ле Страпонтен“. В постановките играеше все главни роли и успя да натрупа солиден фонд от награди от различни фестивали и конкурси у нас и по света. Още от IX клас Дарина се стремеше към НАТФИЗ и успя да сбъдне мечтата си. Баща ѝ не е коментирал избора ѝ на образование и бъдеща професия, а до момента не е бил забелязван и на нейна премиера в училище, пише още седмичникът "Ретро".

 


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
Поздрав от роботите на Boston Dynamics
 02.01.2021 12:10      
Видео
Volkswagen научи роботи да зареждат електромобили
 29.12.2020 16:48