Шоу

Ген. Мутафчийски се оттегли от Мъж на годината, конкурсът пропадна

  08.01.2021 12:49  
Ген. Мутафчийски се оттегли от Мъж на годината, конкурсът пропадна

Гласуването за "Мъж на годината" за 2020 се преустановява. Причината е оттегляне на номинацията на началника на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски. Другият номиниран – инфекционистът доцент Атанас Мангъров, също не прие положително новината за включването му в конкурса.

От 2008 година "Дарик радио" организира конкурса "Мъж на годината". За 12 години само двама номинирани са помолили имената им да бъдат оттеглени - главният прокурор Борис Велчев и треньорът на "Левски" Станимир Стоилов. Третият е ген. Венцислав Мутафчийски, началник на ВМА и председател на националния оперативен щаб.

"Късно снощи неприятно се изненадах и аз от това нещо и първата ми работа днес сутринта бе да изпратя писмо на г-н Радосвет Радев за оттегляне на подобна номинация, която не знам как се е случила и от кого, коментира ген. Мутафчийски.

Считано от днес гласуването е преустановено, а решението кой да бъде "Мъж на годината" за 2020 година ще бъде взето от "Академията Мъж на годината" и обявено на церемония през месец март тази година.


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
В циганската махала в Пещера: 10-годишно дете шофира, поощрявано от роднините
 08.01.2021 10:30      
Видео
НАСА публикува видео на симулирано кацане на Марс
 05.01.2021 17:05