Автомобили

Какво да очакваме от Volkswagen през 2021 година

  15.01.2021 11:30  
Какво да очакваме от Volkswagen през 2021 година

Разширяването на моделната гама на германската марка ще продължи активно и през 2021 година. През настоящата година могат да бъдат отличени доста интересни модели, но сега ще ви разкажем накратко за най-значимите от тях.

Германският автомобилен гигант Volkswagen планира няколко интересни нови продукта за 2021 година. Информация за тях беше публикувана от немското издание AutoZeitung, от която става ясно, че основните премиери ще се състоят през втората половина на тази година.

През последния летен месец ще се появи "наточеният" Volkswagen Golf R. Осмото поколение Golf бълзо стана популярно в Европа, поради което германците залагат и на най-мощната му модификация. Под капака ѝ ще има двигател с мощност 320 к.с., който ще работи в тандем със система за задвижване на всички колела.

Компактният Volkswagen Polo ще бъде актуализиран през септември. Това ще бъде просто рестайлинг, а не глобална смяна на поколението. Очакват се малки подобрения във външния вид, както и появата на голям брой сензорни контроли в салона.

Специална версия на популярния кросоувър Tiguan с индекс Allspace пък ще се появи на пазара през октомври. Последната високопоставена новост ще бъде кросоувърът Volkswagen Nivus. Говорим конкретно за версията за европейския пазар.

В Бразилия автомобилът бе пуснат в продажба през май 2020 година, а дебютът на европейската версия е насрочен за ноември тази година. Освен това разликите между двата кросоувъра ще бъдат много кардинални - в Бразилия виждаме версия, подобна на купе.


Анкета

Съгласни ли сте да тестват децата ви в училище?


Резултати
Видео
Солото на Брайън Мей в Bohemian Rhapsody е най-великото на всички времена
 18.01.2021 11:07      
Видео
Нова машина ликвидира дупки на пътя за минути
 14.01.2021 18:45