Новини

Цветанов: Владислав Горанов и ДПС редят листите на ГЕРБ

  20.01.2021 20:36  
Цветанов: Владислав Горанов и ДПС редят листите на ГЕРБ

Симбиозата между ГЕРБ и ДПС беше силно изразена на местните избори през 2019г. Тази симбиоза и днес продължава. Аз ще цитирам Бойко Борисов, който миналата година освободи трима министри, затова, че те са част от подкрепата, която получават от ДПС. Това бяха финансовият министър Владислав Горанов, вътрешният министър Младен Маринов и министърът на икономиката Емил Караниколов. Това показа много ясно, че има такава симбиоза. Това коментира лидерът на Републиканци за България Цветан Цветанов в ефира на TV+.

"Въпросът е още по-голям сега, защото трябва да се отговори на въпроса кой в момента реди листите на ПП ГЕРБ, защото тук трябва да знаят членовете на ГЕРБ, че реденето не е на политически принцип, а то се прави от Владислав Горанов, Георги Харизанов и разбира се някой от тези трима министри ще намери водаческо място в следващия парламент", допълни той.

"По-специално Горанов ги реди, а Харизанов е човек на всички, многофункционален е в адаптацията. Знаем какво направи в "Напоителни системи", знаем и каква роля играе в ГЕРБ", каза още Цветанов.


Анкета

Какво ще си пожелаете за Новата 2022 година?


Резултати
Видео
Ето я новата коледна песен на Ед Шийрън и Елтън Джон
 06.12.2021 13:54      
Видео
Кой Android смартфон се зарежда най-бързо
 28.11.2021 20:31