Шоу

Излезе първата българска детска гей книжка, Джамбазки призова: Пазете децата!

  22.01.2021 17:50  
Излезе първата българска детска гей книжка, Джамбазки призова: Пазете децата!

Излезе първата българска книжка за деца, в която част от героите са еднополови двойки. Приказката "Мравин и планетата Гора" е написана от автор с псевдонима "Великан Василева".

В книжката се разказва за малка мравка, която потегля на път за нов дом, след като нейният е разрушен. По време на пътешествието Марвин е съпровождан от госпожица Бътерфлай и мис Бръмбарова - крилати дами, които живеят заедно. По пътя се срещат и мъжки черни лебеди, които са заедно "защото се обичат". Приказката е за деца от 3 до 6 годинки.

Цитат от произведението:

"Малката мравка Мравин е загубил мравуняка, който довчера е бил негов дом. Докато тъгува в гората и не знае какво да прави, той среща горския куриер Мис Бръмба и нейната партньорка по живот – Госпожица Бътърфлай. Приключението им започва с една боровинка, която да засити глада на осиротялата мравка, и продължава в търсене на нов дом, в който той да е обичан и щастлив. По пътя си ще срещнат различни горски обитатели, всеки със своите странности и различия. „Мравин и планетата Гора“ отнася малки и големи в свят, в който най-важно е да бъдем заедно и да се обичаме, въпреки че сме различни."

"Хайде, хаирлия да е. Иде малкият Мравин, пазете децата", коментира произведението евродепутатът Ангел Джамбазки.

"А сега, ако сте спрели да повръщате, обърнете внимание кои са "фондациите", които финансират тази гадост...", възмутен е той.


Анкета

Ще се ваксинирате ли?


Резултати
Видео
Изцяло безжичен телевизор
 22.01.2021 10:44      
Видео
Сгъваемият Samsung беше удавен и замръзен, но оцеля
 21.01.2021 18:00