Шоу

Хороскоп за днес – 23 януари

  23.01.2021 08:21  
Хороскоп за днес – 23 януари
  google

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, събота – 23 януари 2021 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Днес се събуждат мощни сили в организма ни. Обърнете повече внимание на нуждите на близките и децата. Където и да отидете носете подарък. Към обед се включва каналът на любовта и на сърцето. Добре е да вземете участие в благотворителни изяви. Насрочете за утре срещи с тези, на които нещо дължите или искате да помогнете. Който не е милостив сам ще се лиши от милост.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Не водете преговори касаещи сделки с имоти и кредитиране. Луната от вашия знак е в конфликт с Меркурий от Водолей. Не е време за съвместни финансови проекти, в които не се знае кой пие и кой после ще плаща. Пасивността е нежелателна, но с нищо сериозно не се занимавайте. По възможност си останете у дома и обгрижвайте близките. До утре на обед е време за прояви на благотворителност.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Днес късметът ще работи повече за родените в първата декада. Възползвайте се от всяка възможност, която съдбата ви предлага. Енергията Кундалини се събужда и помага да се държите изправено, да реагирате адекватно на случващото се и да извлечете максимални ползи от всяка среща, разговор или лична инициатива. Вечерта се приберете с подарък и чакайте такъв.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Високо енергиен ден. Може да се решите на крачка, която в миналото е била невъзможна или притеснителна. Натоварете ума, щадете кръста. Не вършете несвойствена работа. Започнете прочистващи процедури и диета до пълнолунието. Днес е добре да прочистите и приятелските връзки и да откажете един ангажимент, който ви поставя в неблагоприятна или вредна среда и позиция.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Ден на високите енергии и амбициозните цели. Поставете условията си до обед. Следобед постепенно нещата се променят, налага се да помагате на близки и приятели. Навлизаме в деня на сърцето и сърдечните работи. До утре на обед се включете в спонсорски инициативи и чакайте подаръци от съдбата. Сега е момента да пренаредим списъка на приятелите и враговете.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Днес може да направите крачка в нова посока, но после да се окаже, че това не е вашата посока и не е това, което искате да имате или с което да се занимавате. Мотивира ви желанието да услужите на някого или да го спечелите и привлечете в личната си орбита. Не приемайте на доверие нечии идеи и обещания. За всичко предприето днес ще плащате вие, ще отделяте от времето и личните си ресурси.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Ден на високите енергии и цели. Започнете действия и преговори по най-важните си дела, които отдавна планирате. Родените в първата декада ще получат не само морална, но и материална подкрепа от близки и приятели. Не бързайте да се хвалите или да разпределяте пари и позиции преди да сте ги получили. До неделя на обед планирайте и търсете странични пътища за реализация.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Ден за среща с тези, с които не се виждате често. Събират се родители и деца, всеки да направи своите жестове на разбиране и приемане. Изчистете отношенията, споделете какво ви тежи, уредете го и заровете томахавките. Нека след днешния ден ви събере само любовта, но не и претенциите един към друг. Навлизаме в деня на сърцето. Погрижете се за тези, които обичате.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Добре е да се започне прочистваща диета до пълнолунието. Денят започва с голяма амбиция и с желание за пробив в една важна за вас посока. Следобед помогнете и на близък да постигне замислите си. Печели съвместната игра, иначе всеки губи по отделно и се свива в своя ъгъл. До утре на обед тенденцията е да се дава и да се обгрижват нуждаещите се от топлина и обич.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

В днешния ден всеки може да получи стимул и подкрепа за действие. Важното е да знаете какво искате и да не объркате посоките. Родените след 13 януари ще извадят по-голям късмет и може да привлекат качествени партньори. Венера бърза на среща с Плутон във вашия знак и до 28-и ще го настигне. Периодът ще ви донесе придобивка в дома и възможност да срещнете любовта.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Днес получавате подаръци от съдбата. В труден момент ще ви подадат ръка хора от миналото ви. Очертават се и нови запознанства, които ще ви помогнат да постигнете напредък в работата и в живота. До 25-и Луната от Близнаци ще сключва брилянтни аспекти с четирите планети във Водолей. Чакайте подкрепа от чужбина и шанс за включване в благотворителни делови проекти.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Важното свършете сутринта, а след това помогнете с каквото можете на близките. Навлизаме в деня на сърцето. Не коментирайте това, за което ви молят а с такт и дипломатичност го свършете и уредете. Родените в първата декада ще трябва да дават повече и ще изпитват по-голямо натоварване. Не планирайте нищо важно за утре, когато отново сте в донорска позиция.


Анкета

Ще се ваксинирате ли?


Резултати
Видео
Изцяло безжичен телевизор
 22.01.2021 10:44      
Видео
Сгъваемият Samsung беше удавен и замръзен, но оцеля
 21.01.2021 18:00