Шоу

Анита и Рачков вече чакат бебе?

  05.02.2021 10:46  
Анита и Рачков вече чакат бебе?

Димитър Рачков ще стане баща през есента, предава "Уикенд" като се позовава на близки на актьора. Официалната половинка на комика – плеймейтката Анита Димитрова, е бременна от него. Според собствените признания на блондинката пред нейни приятелки, тя е в третия месец на бременността си.

Красавицата е научила радостната вест малко преди Коледа. Заедно с Рачков, двамата приели като красиво знамение хубавата новина. Разбрали се да запазят в тайна щастливото предстоящо събитие колкото се може по-дълго. И докато суеверният Митко пази новината в тайна, Анита вече се е похвалила на няколко свои приятелки, че ѝ предстои да стане майка. Полът на бъдещото бебе все още не е известен.

Пред есента стана ясно, че двойката вече живее на семейни начала в луксозна къща в "Панчарево" със собствен басейн, и даже е сгодена. Тогава красавицата показала на приятелките си с гордост бижуто – красив златен пръстен с малък диамант на "Алтънбаш", който струва над 15 000 лева. Не е ясно кога ще бъде сватбата, но е възможно да предхожда появата на бебето и да е в близките месеци.

Любовта на комика и бившата плеймейтка се развива доста скоростно. Двамата са заедно вече година и половина. Рачков се е запознал с блондинката през есента на 2019 г., по време на снимки за новата песен на братя Аргирови – "Ние". Във видеото към парчето участваха редица родни знаменитости, сред които Криско, Рафи, Иво Аръков и самия Рачков.

В същото видео като статистка се снимала и Анита Димитрова, която успяла да привлече вниманието на шоумена. Дни по-късно двамата излезли на първа среща и от тогава са неразделни. Анита беше и в публиката на "Като две капки вода" миналата година, когато Рачков беше водещ, и подкрепяше половинката си, забелязаха тогава светски хроникьори.

"Откакто е с нея, Митко разцъфна. Пак е весел и жизнерадостен, пълен с енергия. Анита се оказа идеалната жена за него", радват се приятелите му. Именно красавицата го окуражила да направи "Забраненото шоу на Рачков", което вече имаше няколко успешни издания пред препълнени зали в цялата страна.

Припомняме, че Димитър Рачков вече има син, който е тийнейджър. Момчето носи името на баща си и е от връзката на актьора със сценаристката Христина Апостолова, която в момента е половинка на Евтим Милошев.


Анкета

Ще се ваксинирате ли?


Резултати
Видео
Кои са най-честите грешки по време на зимното шофиране
 04.02.2021 19:20      
Видео
Антъни Джошуа пусна документално филмче за мача си с Кобрата
 03.02.2021 10:49