Спорт

ЦСКА пред продажба на Али Соу за 4 млн. евро в Русия

  14.02.2021 17:40  
ЦСКА пред продажба на Али Соу за 4 млн. евро в Русия

Нападателят на ЦСКА-София Али Соу най-вероятно ще продължи кариерата си в руския Ростов, информира Блиц. "Армейците" и следващият състав на нападателя са се договорили за сумата от 4 млн. евро и всички подробности и гамбиецът ще заиграе в руската Премиер лига.
 
Вчера мениджърът на Соу дойде от Италия и беше на мача със Славия. Във въпросната среща именно Али донесе победата на ЦСКА-София с 1:0, след красив гол на заснежения терен. Той има на сметката си 8 в efbet Лига през сезона. Това го нарежда на трето място в листата на най-добрите реализатори.

Гамбиецът бе близо до преминаване във френския „Дижон“ в миналия трансферен прозорец, но сделката пропадна в последните секунди.

Сега обаче руските отбори имат право да привличат играчи и именно бившият отбор на Ивелин Попов ще се възползва от тази възможност.

Соу е в ЦСКА от 2018-а, където премина първоначално под наем от италианския „Киево“ и в последствие с трансфер. В събота мениджърът му от Италия беше на мача със „Славия“. Във въпросната среща именно Соу донесе победата на своя отбор с 1:0, след красив гол на заснежения терен. Добрата му форма напоследък, която включва девет гола в последните 10 официални мача, допълнително увеличи интереса към него.

Според информациите ЦСКА ще привлече нов нападател в следващите дни.

 


Анкета

Ще се ваксинирате ли?


Резултати
Видео
Човекът без име нарисува Левски с бутони от клавиатури
 11.02.2021 19:04      
Видео
Сузанита пусна брутален клип (18+)
 10.02.2021 14:58