Новини

Слави Трифонов бил причината за влошаването на отношенията между Светльо Витков и Венци Мицов

  16.02.2021 09:04  
Слави Трифонов бил причината за влошаването на отношенията между Светльо Витков и Венци Мицов

"Политическото хамелеонство не води до нищо добро".

Така председателят на ПП "Глас народен" Светльо Витков коментира участието на лидера на "Републиканци за България" Цветан Цветанов преди седмица в студиото на бТВ. Според певеца да бъдеш втори в партия ГЕРБ и сега да говориш срещу нея е било трудно за понасяне като зрител, предаде Новини.БГ.

Заради такива прояви "Глас народен" смята, че трябва да има нов вид политика - срещу статуквото, което, според Витков, се формира от ГЕРБ, БСП и ДПС. Неговата партия ще се яви самостоятелно на вота на 4 април. Влизането в Народното събрание обаче не е самоцел, отбеляза певецът. Според него малките партии са по-ощетени в предизборната кампания.

Пред бТВ Витков говори и за критиките към него, че целта му е само да взима държавна субсидия. Той подчерта, че когато я има тази субсидия, това означава, че не трябва да имаш някой олигарх зад гърба си. И отново направи паралел с партията на Цветанов, която получава дарения от бизнесмена и неин заместник-председател Павел Вълнев.

Лидерът на "Глас народен" с усмивка говори за слуховете по негов адрес, че си е купил "Мерцедес" с държавната субсидия. Той коментира и данните за субсидиите на партията, които Слави Трифонов изнесе. Именно Трифонов бил причината и за влошаването на отношенията между Витков и Венци Мицов. Вторият отишъл да бъде ко-водещ в медията 7/8 в момент, в който Трифонов е атакувал "Глас народен", разказа певецът.

"Малко е нечистоплътно. Не считам, че това е нормално поведение. Иначе Венци Мицов си е в партията, ако иска да се отказва - да се отказва, ако иска да продължава - продължава", коментира Витков.

Плановете си в политиката Витков описа така: "Върнах се доста по-назад във времето и си мисля да направя една по-малка партия, която да образова хората. Най-правилната стратегия е да се ходи от човек на човек, да ходиш да обясняваш, а не да чакаш някой да дойде в офиса ти".


Анкета

Ще се ваксинирате ли?


Резултати
Видео
Дъщерята на Стивън Спилбърг превзема музикалната сцена
 17.02.2021 14:42      
Видео
Учени откриха странни създания под антарктическия лед
 16.02.2021 18:10