Спорт

Пламен Марков: Фенове на ЦСКА преминаха границата

  17.02.2021 10:54  
Пламен Марков: Фенове на ЦСКА преминаха границата

Мажоритарният собственик на ЦСКА-София - Гриша Ганчев, обяви, че се оттегля от клуба заедно със своя съдружник - Юлиян Инджов, поради недоволството на една от фракциите на „червените“ от преминаването на Али Соу в руския “Ростов”.

Ганчев пое издръжката на клуба преди близо пет години, а решението му е изненадващо на фона на силния сезон на ЦСКА, подплатен с класиране за групите на Лига Европа и шестточково отстояние от лидера и шампион “Лудогорец” в Първа лига.

На извънредната пресконференция изпълнителният директор на “армейците” Пламен Марков съобщи, че акциите на клуба ще бъдат подарени, а финансовото състояние ще бъде стабилно и ЦСКА ще завърши сезона.

“Чашата преля след писмото на феновете, което беше изпратено на собственика. Ние уважаваме мнението на всеки фен, на всички, които имат отношение към представянето на нашия отбор, но това мнение беше изразено по доста провокативен и груб начин. По всяка вероятност това е засегнало сериозно собствениците, предвид усилията им, които полагат години наред, за възраждането на отбора”, коментира в Пламен Марков в студиото на “Денят започва”.

По думите му не феновете трябва да определят политиката на клуба в организационно, финансово и спортно-техническо отношение.

“Мисля, че има такива моменти, в които се преминава границата”, подчерта той.


Анкета

Ще се ваксинирате ли?


Резултати
Видео
Дъщерята на Стивън Спилбърг превзема музикалната сцена
 17.02.2021 14:42      
Видео
Учени откриха странни създания под антарктическия лед
 16.02.2021 18:10