Икономика

Лев Инс вече е на международните пазари

  23.02.2021 16:22  
Лев Инс вече е на международните пазари

На проведена среща с участието на офисите на ЗК „Лев Инс“ в европейските страни и повече от 300 служители от централния офис и териториалните структури на дружеството, се взе решение датата 21.02.2021 г. да се приема за повратна точка и начало на нова епоха в
историята на компанията. В онлайн събитието участваха израелските акционери, които потвърдиха, че целта на създаването на компанията преди 25 години намира своето измерение сега стъпвайки на европейския пазар.
 
Орен Елимелех – партньор на ЗК „Лев Инс“ е още по-уверен, че със своята експертиза и заедно с мениджмънта в София и офисите в Гърция, Италия, Румъния, Германия, Швеция, Испания, Полша и Великобритания ще постигнем стратегическата цел в киберзастраховнето.
Започнахме преди близо 3 години, с намерението да се позиционираме като неконвенционален бранд на киберзастрахователния пазар в Европа, днешните изследвания показват, че подходът ни е актуален. Благодарение на собствения ни високотехнологичен център по киберсигурност (SOC) и международен колцентър, постигнахме изпреварващо пазара стратегическо позициониране.
 
Вече успешно работим с най-големите корпоративни клиенти в Полша, Италия и Гърция и получихме сериозна оценка относно иновативните ни решения от малкия и среден бизнес На емблематичната ни среща получихме одобрението и подкрепата на Дан Шомон –
политически консултант на президента Барак Обама и консултант по развитието на международния бизнес.
 
„Впечатлен съм, че Лев Инс работят изпреварващо, създавайки решения за малкия и среден бизнес в предизвикателната за всички пандемична ситуация, което е добро социално и бизнес бъдеще.” – сподели Дан Шомон след срещата.
 
 

Анкета

Ще успее ли да състави ГЕРБ правителство?


Резултати
Видео
Огромни стада бизони бягат от Йелоустоун
 09.03.2021 19:22      
Видео
Вижте как буйства индиецът от приземения в София самолет (ВИДЕО)
 07.03.2021 12:52