Шоу

Мария Бакалова не успя да спечели Златен глобус

  01.03.2021 08:01  
Мария Бакалова не успя да спечели Златен глобус
  Webcafe

Българската актриса Мария Бакалова не успя да спечели „Златен глобус". В категорията „Най-добра актриса в мюзикъл или комедия" призът грабна Розамунд Пайк за ролята й във филма „Много ми пука". Другите претенденти в категорията, освен Мария Бакалова за участието й в продължението на "Борат", бяха Кейт Хъдсън, Мишел Пфайфър и Аня Тейлър-Джой.

По-рано, комедийните актриси Тина Фей и Ейми Полър откриха 78-а церемония за раздаването на наградите „Златен глобус". Заради пандемията обаче, тя се провежда твърде необичайно. Фей води на живо от зала „Рейнбоу" в центъра „Рокфелер" в Ню Йорк, а Полър е водеща в хотел „Бевърли Хилтън" в Бевърли Хилс, където и традиционно се провеждат наградите.

„Тина и аз водим от два различни града, а технологията е толкова напреднала, че едва ли може да се познае", каза на откриването Ейми Полър и „докосна" Тина Фей, докато и двете бяха показвани на телевизионния екран.

На церемонията присъства само абсолютно необходимият персонал, както и звездите, представящи наградените. Номинирани се включват само през видео връзка.

Още в самото начало имаше и технически гаф. Даниел Калуя, който спечели в категорията „Най-добър актьор в поддържаща роля" за участието си във филма „Юда и черният месия", се сблъска с неочакван технически проблем. Звукът на видео включването му прекъсна на благодарственото слово за наградата, което принуди водещата на награждаването в тази категория Лора Дърн да се извини. Малко по-късно звукът беше възстановен.


Анкета

За кого ще гласувате?


Резултати
Видео
Така храната няма да залепва за тигана
 01.03.2021 14:33      
Видео
Рита Ора сподели нови кадри от България
 25.02.2021 21:21