Шоу

Хороскоп за днес - 3 март

  03.03.2021 10:32  
Хороскоп за днес - 3 март
  google

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес – сряда, 3 март 2021 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Денят и благоприятен за нови инициативи. Не се съмнявайте в себе си, активизирайте се максимално, водете преговори и не се разсейвайте с погледи встрани от избраната посока и цел. От съществено значение е да се концентрирате върху работата, която вършите. Ще преодолеете препятствията и до вечерта ще получите каквото ви е нужно. Преди заспиване си поръчайте сън.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Тежък и кризисен ден, особено за родените в първата декада. На всяка крачка срещате прегради. Може да се изпокарате с родители и деца и после да съжалявате. Заемете се с най-важното и не прекалявайте с натоварването. Пестете енергии и чувства, не ги изразходвайте за хора, които не оценяват жестовете ви. Днес е важно да си вървиш по пътя, без да се отклоняваш встрани.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Концентрирайте се над най-важното за вас или за някой близък в момента и гледайте до вечерта да го уредите и постигнете. Не се захващайте с много неща едновременно, за да не го свършите „като кучето на нивата”. В този ден лесно се преодоляват прегради. Може да се постигнат лични рекорди и да се осъществят полезни връзки. Ден за гладуване и духовно прозрение за пътя напред.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Активизирайте се, днес може да постигнете напредък в преговори за работа или за други важни и амбициозни за вас дела и отношения. Лесно ще прекрачите ограниченията и ще се справите със затрудненията. Ще получите обещаните облекчения и поощрения. Проблемът е, че в този ден може да изразходвате за дреболии голяма част от енергията си. Концентрирайте се само над едно важно нещо.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Луна, Уран и Сатурн образуват кръст със Слънцето на родените в първата декада. Този ден ще ви изправи пред трудности, прегради и изпитания, които трудно ще преодолеете, особено ако се разпилявате и решите с един замах всичко да уредите. Нямате такава оферта. Движете нещата едно по едно и се концентрирайте върху най-неотложното. Не играйте хазартно.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Ако преодолеете личната си нерешителност преградите по пътя ви ще паднат. Работете с всички сили в най-важната за бъдещето ви посока. Чак след постигане на целта се заемете с нещо друго. Не позволявайте да ви отклоняват тези, които не могат да си вършат работата и вечно разчитат на вас. Отхвърлете всички съмнения и направете решителна крачка напред към целта

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Денят е благоприятен за всякакви начинания, както важни и значими, така и незначителни. Не се знае от кой храст ще изскочи заекът. Активизирайте се, не позволявайте на проблемите да ви спират. Ден на орела, от чиито поглед нищо не убягва. Сега а момента да се спуснете върху набелязаните цели и да постигнете планираното. Не се отказвайте, опитайте пак, ако нещо не се получи веднага.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Луната навлиза в Скорпион. Ще ви потръгне в любовта, но с деловите връзки бъдете внимателни и не играйте хазартно. Не взимайте и не давайте заеми, не уреждайте имотни и наследствени делби. Концентрирайте се над най-важната задача и не се разпилявайте с погледи встрани от пътя. Днес лесно се отдават чувства и енергия. Вечерта преди заспиване си поръчайте сън-прогноза за бъдещето.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Ден на високите цели и стремежи. Няма да е лесно, но може да постигнете всичко, към което се стремите. Упорствайте, настоявайте, преследвайте неотклонно целта. Ако се откажете в последния момент ще се ядосвате. Денят е благоприятен за гладуване. Получавате и неочаквано прозрение за пътя напред. Лесно се отдава енергия в този ден, така че внимавайте и не се разпилявайте.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Ще се събудите с усещане за правилната посока и избор. Денят е благоприятен за нови начинания. Ще водите битки и ще преодолявате различни препятствия. Не се отказвайте, в момента сте подложени на тест по пригодност. Явете се на изпити и конкурси. Дайте си сметка коя е най-важната за вас цел и посока и я следвайте, без да се отклонявате. Вечерта ще се похвалите с победа.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Денят дава шанс да разгърнете възможности и таланти и да победите конкуренцията. Явете се на конкурси и прослушвания, рекламирайте се, водете битки за желаната от вас позиция в социален и бизнес план. Концентрирайте усилията си в точно определена посока и до края на деня може да получите желаното, да уредите нова работа и да подпишете нов договор. Вечерта си поръчайте сън

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Активизирайте се, действайте изпреварващо, настъпателно и нападателно. Днес късаме дигите на нерешителността. Вложете всички сили в една важна за бъдещето ви посока. Няма значение кой и какво иска от вас, важното е вие какви намерения имате, какво искате и накъде смятате да вървите. Денят задава тестова програма пред връзките ни. Важното е да не се изпуска от поглед целта.


Анкета

За кого ще гласувате?


Резултати
Видео
Ниагарският водопад грейна в бяло, зелено и червено
 04.03.2021 12:11      
Видео
Така храната няма да залепва за тигана
 01.03.2021 14:33