Шоу

Хороскоп за днес – 6 март

  06.03.2021 09:01  
Хороскоп за днес – 6 март

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, събота – 6 март 2021 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Сега е момента да приключите отношения, връзки и дела, които отдавна протакате. Довършете и работен проект, който ще представите в следващите дни и който ще ви донесе нужната ви реклама, популярност, а и слава за някои от вас. Проведете оздравителни процедури. Очертава се напрежение в семейството и в приятелските връзки, ако не опитате да разберете другата гледна точка.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Денят е благоприятен за приключване на важни дела и дейности. Трудно ще бъде за другите да удовлетворяват претенциите ви. До вечерта не са изключени конфликти. Смирете се, отложете за утре срещи и пътувания. Този ден е свързан с коренната реформа, която ще помогне да вървите напред. Направете промените, които ще улеснят живота ви и този на семейството и децата.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Днес сами се въвличате в стресови и неприятни ситуации, ако се намесвате в чуждите дела и отношения. Оставете близките и децата сами да се оправят в отношенията си. Някой може да реши да замине за чужбина, а друг да се върне и прекрати стари договори. Всичко ще става болезнено и при тежки конфликти с околните. Не ходете по митинги. Задушница е, смирете амбициите и гордостта.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Задушница е, ограничете контактите и останете в тесен семеен кръг. Денят е неблагоприятен за хирургически интервенции. Не се товарете със странични задачи, контролирайте емоциите и обърнете внимание на здравето си. Проведете укрепващи процедури. Не се занимавайте с амбициозни проекти, не започвайте нищо ново и значимо, особено под нечия диктовка.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Ден на ненаситните апетити и на желанието да се наложите в избора на другите. Показвате лъвските си качества, а където не става с преговори и с добро показвате нокти и зъби. Съветът към околните е да не ви притесняват и притискат с изисквания. Задушница е, нужно е смирение и почит към тези, които вече не са между нас. Опитайте да разберете другата гледна точка. Помирете се.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Този ден ще стартира коренните реформи в начина ни на работа и живот. Ще си дадете сметка кое в действителност е важно и кое вече е минало и е изпразнено от съдържание. Препоръчва се пост и сексуално въздържание. Ден за прошка, покаяние и смирение. Отложете за утре пътуване и гостуване, особено ако е свързано с амбициозни лични и делови проекти и важни за бъдещето ви начинания.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Една тежка за душите ни Задушница. Чувстваме се самотни, някой се стяга за заминаване, а друг е готов на саможертва в името на близките и децата. Още утре съдбата ще ви наложи нови ангажименти. Постарайте се до три дни да приключите с поетите в миналото задачи и да освободите ума, ръцете и сърцето за новото, което ще дойде. Ден за оздравителни процедури.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Днес обръщаме гръб на миналото. Предстоят раздели, които ще отворят нови посоки и ще освободят задържания потенциал. Намерете тихо и спокойно място, прехвърлете в ума си и обмислете бъдещите варианти за работа и личен живот. Започнатото днес ще потъне в прахта на забравата, а това което приключите ще ви донесе късмет, пари и популярност. Тълкувайте сънищата си наобратно.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Луната е във вашия знак, а това е най-бързо движещата се за нас планета. Очертават се близки и далечни пътувания и гостувания. Отдайте почит и на тези, които ви липсват, следете знаците на съдбата. Ден за саможертва в името на близките и децата. Амбициозните начинания в посока на пари и слава ще зациклят. Давайте и дарявайте и жестовете ви ще се върнат. Спазвайте диета.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Днес стойте далече от места на размирици и  не се намесвайте в битките на другите. Спазвайте диета, контролирайте апетита и не влизайте в конфликтни ситуации. И сексуалната енергия днес подкопава здравето и ви отвежда на неточното място. Не напрягайте кръста, лесно може да си докарате травма. Стопете ледовете и скъсете дистанцията с нужните ви и верни хора.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Задушница, правим помен за тези, които ги няма. Дистанцирайте се от светския шум, не се занимавайте с нищо амбициозно и изискващо активност от ваша страна. Проведете прочистващи диети, направете разбор на личните си връзки и се опитайте да ограничите вредните контакти и разговори. На саме или сред свои ще се чувствате добре. Идете на лечебно и релаксиращо място.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Днес Луната от Стрелец сключва пречупващи аспекти с Венера, Слънце и Нептун от Риби. Ще се изнервите и може да направите грешен ход в чувствата. Ще е трудно да не се засегнат чуждите интереси. Близък се готви да замине, а това ще ви остави в самота. Днес трудно се понася изолацията, мислите са насочени към тези, които ни липсват. Още едно отсъствие ще ви дойде в повече.


Анкета

За кого ще гласувате?


Резултати
Видео
Ниагарският водопад грейна в бяло, зелено и червено
 04.03.2021 12:11      
Видео
Така храната няма да залепва за тигана
 01.03.2021 14:33