Шоу

Хороскоп за днес – 23 март

  23.03.2021 08:33  
Хороскоп за днес – 23 март

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес , вторник -23 март 2021 г.

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

За родените в третата декада денят носи трудности, напрежение и неочаквани обрати, които тотално може да променят набелязаната програма. Енергията ви търси поле за изява, но конкуренцията също е на ниво. Нищо няма да ви се даде даром и с лекота. Не е ден за уреждане на наследствени и имотни дела. Укрепвайте семейните връзки и традиции, не влизайте в разправии с роднини.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Високо енергиен ден. Може да постигнете максималното в плановете и задачите, които сте си поставили. Действайте активно на всички нива, но не се претоварвайте. Ако едно се отложи, друго ще се оправи и ще даде възможност да постигнете напредък в работата и в личните дела. Ще се радвате на разбиране и подкрепа. Включете се в състезателна програма, участвайте в конкурси.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Днес може да извлечете ползи от всеки разговор и лична инициатива. Действайте активно, но без да се преуморявате. Денят е добър за старт на нови дейности и подписване на нови договори. Не бързайте да отказвате на предложения и покани. Предстоят рокади на работното ви място до петък, а това може да разклати позициите ви, ако не контролирате ситуацията. Търсете съмишленици.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Ден на високите енергии и на още по високите цели. Всеки, с когото влезете в контакт ще е настроен амбициозно и с всички сили ще защитава интересите и позициите си. Очертават се битки за постове и сфери на влияние. Нищо няма да ви се даде наготово и без бой. Трудно ще се разберете и с роднините по имотни и наследствени дела. Концентрирайте се над най-важното и належащото.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Ден за атака по всички направления на живота. Може да получите предложения и сами да направите такива. Подпишете нови договори, наемете майстори, снабдете се с нужните материали и технически средства за предстоящата работа. Представете си ярко и с подробности линията на поведение, която ще следвате и не се отклонявайте от нея. Не се изолирайте.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Уплътнете максимално работното си време, а след това се ориентирайте и към важните семейни задачи, които ще донесат разширение и ще подкрепят инициативите ви и тези на децата. Всичко предприето ще има перспектива в бъдеще и ще помогне на професионалното ви развитие. Може да намерите нова работа или да се преместите в нова среда. Промяната е навременна и е за добро.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Днес не бива да сте пасивни, но и не бива да се прекалява с натоварването. Щадете кръста и бъбреците. Един подарък ще свърши по-добра работа от много думи и увещания. Бъдете готови да помогнете на близък. Помолете и за услуга. Проведете прочистващи процедури и разчистете терена на връзките. Ще имате повод за разчистване на сметките. Разбирате на кого може да се опрете.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Това е може би най-силният ви и успешен ден за периода. Всичко предприето ще донесе пари и късмет, ще ви помогне да намерите по-добра работа или да се окопаете в старата на по-висока позиция. Чакайте повишение, сключете нови договори и не стойте в пасивно изчакване някой да ви потърси. Сами се обадете на тези, които могат да ви бъдат от полза и поставете исканията си.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Не се стопирайте, ако започнете да правите нещо несъзнателно. Денят ви носи предимства пред останалите, но изисква активност, отговорност и предприемчивост. Ориентирайте се към подобряване условията ви на работа и живот. Ден на фонтана от преливаща енергия, която ще ви помогне да извоювате лична и професионална самостоятелност и да предприемете успешен ход.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Денят е рисков за родените в третата декада. Насочете вниманието си към дома, ремонтите и подсигуряващите фактори. Някой сменя квартира, друг намира нов офис или освобождава стария. Очертават се болезнени рокади и на работното ви място. Отложеното за следващите дни ще мине при по-голям успех за вас и за нуждите на семейството. В момента плащате скъпо за предоверяването си.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Станете рано и действайте по задачите. До обед може да отхвърлите много работа и да завладеете важна позиция в обществото. Подпишете нови договори, уредете си делови срещи и се постарайте да водите в играта и да изисквате повече от другите. В този ден е важно да не се самоограничавате, а да действате напористо. И без това животът достатъчно ни е ограничил.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Един от най-силните ви и успешни дни. Всичко предприето ще носи късмет и ползи, ще ви помага да вдигнете нивото, да подпишете нови договори или допълнителни клаузи към старите. Може да ви предложат по-изгоден пост и позиция. Пасивността разболява и вреди, активизирайте се и покажете на какво сте способни. Явете се на конкурси и състезания, кандидатствайте за субсидии.


Анкета

Трябва ли да се проведат нови избори?


Резултати
Видео
Фики стана част от голям международен проект
 24.03.2021 16:12      
Видео
Вижте гаража на бъдещето
 23.03.2021 19:53