Шоу

Хороскоп за днес – 25 март

  25.03.2021 09:18  
Хороскоп за днес – 25 март

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, четвъртък – 25 март 2021 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

До обед се заемете с благотворителност, направете едно добро дело, очаквайте поощрения и подкрепа. Кандидатствайте за финансиране по няколко проекта. Може да се включите в различни спонсорски инициативи и така сами ще станете обект на подкрепа. Ден на сърцето и сърдечните работи. Следобед се погрижете за личната си визия, купете нов тоалет, направете си прическа.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

До обед се включете в благотворителни прояви и чествания. Намалете претенциите и отложете за утре старта на амбициозните си проекти, както и преговори с шефове и потенциални спонсори. Днес влизате в преразход на сили и средства. Не нарушавайте дадените обещания и се придържайте към съгласувания с партньорите план. Следобед се погрижете за външния си вид.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Днес е важно да правите това, за което някой ви помоли, а не това, което смятате, че му е нужно. Може да се излъжете в преценката и да налеете масло в огъня, вместо да изгасите пожара. Погрижете се за тези, които се нуждаят от грижи. Не пренебрегвайте желанията на близки и колеги и синхронизирайте намеренията си с техните. Вечерта вървите към любовни срещи и изневери.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Днес е препоръчително да тръгнем един към друг с повече смирение, разбиране и стремеж към взаимопомощ. До обед не се занимавайте с амбициозни проекти. Подкрепете нечия инициатива и вашите предложения ще бъдат подкрепени. Влизаме си един на друг в положението и така подобряваме общото състояние на нещата. За следобед планирайте посещение в център за релаксиране

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

До обед работете повече за нуждите на ближния. Не отклонявайте покани и молби. Ще получите някакво прозрение и откровение за бъдещето. Може да си спечелите неочакван благодетел и спонсор за бъдещите си начинания. Днес един нищожен жест на внимание от ваша страна ще ви се върне многократно като подкрепа или като така желаната близост и интимност.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Намалете темпото и до обед правете това, за което ви помолят. Включете се в благотворителни дейности и не подминавайте протегнатите за помощ ръце. Не се притеснявайте и да помолите някого за услуга. Който в този ден не е милостив сам ще се лиши от подкрепа. Влизаме си един на друг в положението и си подаваме ръка. Чували сме, че няма ненаказано добро, но днес не е така.

 

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

До обед правете това, за което ви молят, дайте от себе си каквото искате и каквото можете да си позволите. Следобед идете на фитнес и масаж, работете над визията си. Вечерта може да имате важни срещи, а и в утрешния ден трябва да изглеждате на ниво. Явете се на конкурси и прослушвания. Тази вечер съдбата ще завърти своето колело и ще ви извади от застоя.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

До обед работете за нуждите на близки и приятели. И на работното място бъдете готови да подкрепите някого, а не да навреждате и пречите. Веднага ще ви отговорят с агресия. Следобед ще получите нова информация, която ще помогне да се измъкнете от зациклените положения и да си спестите някои излишни разходи. Погрижете се за визията си, идете на фризьор и козметик.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

До обед помогнете на близки и колеги в техните ангажименти и дейности, с които не могат или им е трудно да се справят. Следобед идва вашето време. Всичко предприето с амбиция ще носи ползи и ще ви свързва с важни за бъдещето ви хора. Може да намерите нова работа или да получите адекватно лечение и подкрепа в труден момент. Обърнете внимание на външния си вид.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Включваме се към космическия канал на любовта. Утре е точният съвпад на Слънцето с Венера в знака на нехармоничния ви Овен. Родените в първата декада вървят към изневери или ще разберат за такива. Отделете повече внимание на визията си и на професионалните ви ангажименти. Уговорете за петък следобед срещи на екипа. Утрешният ден ще ви донесе награди.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Денят ви поставя на кръста на изпитанията и отговорностите. Не правете нарушения, платете данъци и такси. Правете точно това, за което приятелите и близките ви молят, без да променяте нещата по лично усмотрение. Съдбата завърта колелото и ви помага да изплувате, да си свършите добре работата и да намерите време за релакс. До утре на обед посетете център за разкрасяване.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Ако някого сте забравили да почетете с подаръци или поздравление и днес може да го направите. Проблемите лесно се решават. Този ден има магична сила. Символи са пръстена и колелото. Ще се случват стимулиращи събития. Някой върви към годеж и брак. Доминира желанието да изглеждате привлекателни и да направите добро впечатление. Посетете козметичен салон.


Анкета

Трябва ли да се проведат нови избори?


Резултати
Видео
Фики стана част от голям международен проект
 24.03.2021 16:12      
Видео
Вижте гаража на бъдещето
 23.03.2021 19:53