Шоу

Хороскоп за днес – 27 март

  27.03.2021 09:01  
Хороскоп за днес – 27 март

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес – събота, 27 март 2021 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Днес е ден за делови срещи. Ден за обсъждане на съвместни начинания и за работа в екип. Изпробвайте възможностите си за внедряване в нова работна среда и се включете в роднински бизнес. Ще имат успех всякакви инициативи и възможности, на които до момента не сте обръщали достатъчно внимание. Всеки разговор ще е от значение. Дори и от любовната ви среща ще произлезе делови ангажимент.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Това е един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Действайте активно по всички посоки. Луна и Плутон от другите два земни знака образуват стабилизиращи аспекти с Уран от вашия знак. Ще се случват събития, които ще заздравяват и лекуват старите рани, ще ви насочват в перспективна посока и ще ви дават възможност да се укрепите на новозавладените позиции. Не отклонявайте възможности за връзка и работа. Няма значение с какво сте се занимавали до сега.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Четири планети образуват тежки аспекти в хороскопа ви. Конкуренцията се обединява. Днес тръбачът-съдба свири сбор и събира единомишленици. Ще се окажете в притеснително положение. Някои от важните за вас и бъдещето ви хора предпочитат друга връзка или противниковия лагер. Може да станете жертва на измами и внушения. Меркурий, Нептун и Луна са в конфликт с Марс от вашия знак. Изпълвате се с нетърпение и неудовлетворение и може да направите рисков ход.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Днес е ден за срещи на екипа, за семейни и роднински сбирки, на които ще решавате важни задачи. Насрочете сбирки на екипа и на тези, с които имате важна работа за вършене и дела за решаване. Препоръчителни са съвместните инициативи. Самостоятелните ви начинания ще срещат организиран отпор, така че е добре и вие да концентрирате и организирате силите и ресурсите, с които разполагате. Ден за преговори, за стиковка на позиции и мнения. Не слагайте силни парфюми.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Съберете екипа и семейния съвет, уточнете задачите за новата седмица. Денят е благоприятен за лични и делови срещи, за събрания и старт на нови начинания. Водете преговори, обсъдете възникналите проблеми, постарайте се да повдигнете духа на оклюмалите близки и приятели. Предстоящото пълнолуние ни залива с меланхолия. Тази вечер не оставайте сами, посетете и близък, който е в подтиснато настроение или има проблеми.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Днес направете компромис, за да влезете в нов екип и отбор. Важно е да смирите егото си, да се съгласите и да приемете нечие водачество, за да може да станете част от перспективна група и отбор. Не ви е писано да сте голямото началство, но пък няма по-прецизен и стриктен изпълнител на възложените задачи от вас. Време е да намерите мястото си в общия пъзел. Днес не се препоръчва солова игра и отделяне от семейната среда.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Днес е благоприятен ден за делови и лични сбирки и за преговори доколкото условията го позволяват. Всеки трябва да намери своето място. Включете се в екипи, групи и курсове по интереси и се внедрете в среда, която ви удовлетворява материално и емоционално. Ще сбъркате, ако правите компромиси. Не очаквайте да бъдете добре приети и да се чувствате комфортно в несвойствена среда, независимо колко престижна и доходна е тя. Не влизайте и в неравностойни любовни връзки.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Ще осъществявате полезни връзки и се включвате в престижни мероприятия. Препоръката за деня е да се работи в екип, да се стиковат личните интереси с тези на колеги и работодатели. Опитайте да влезете в нова среда. Рекламирайте се на всички нива. Явете се на конкурси и прослушвания. Сега е момента да превърнете хобито си в доходен бизнес и да привлечете съмишленици към задачите и дейностите, които възнамерявате да започнете.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Ще съжалявате и ще плащате с лихвите, ако влезете в несвойствена и рискова среда. Днес 4 планети заформят кръст с рожденото ви Слънце, а това ще ви постави на кръста на изпитанията. Сдържайте импулсите, старайте се да не влизате в конфликти и точно днес да не разисквате болни за вас и за близките ви теми. В същия момент Слънце и Венера от Овен действат стимулиращо на любовните ви връзки, но може би точно това ще ви създаде проблемите и грижите.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Днес може да се окаже най-силният ви и успешен ден за периода. Тези, които се търсят ще се намерят. Ще се направят важни съюзи и връзки за бъдещето. Ще се подновяват участия в курсове и групи, ще се търсят съмишленици и ще се води активна политика за привличане на клиенти и симпатизанти. Може да ви предложат ръководна позиция и сами да организирате съвместни групови изяви. Действайте активно, сега е вашето време за успех.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Всеки е добре да намери мястото си в някаква група по интереси. Направете първи стъпки в подходящата за вас, за дарбите и стремежите ви среда. Запишете се за нов квалификационен курс, обединете сили и интереси със стари приятели и започнете нов бизнес. Не се препоръчва да правите опит за внедряване в среда, която не отговаря на личните ви стремежи и убеждения. Не оставайте сами тази вечер. Пълнолунието ни изпълва с тъга и печал.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Днес е проблемен ден за тези, които не са си на мястото. Важно е да се определиш към кой лагер и група принадлежиш. Не бива да оставате сами тази вечер. Залива ви меланхолията на приближаващото пълнолуние. Очертават се проблеми със стомаха. Добре е да се започне диета без много течности, за да не се абсорбира обратно изхвърлената шлака. Подредете и отношенията си. Изхвърлете от живота и работата си вредни връзки и присъствия.


Анкета

Трябва ли да се проведат нови избори?


Резултати
Видео
Фики стана част от голям международен проект
 24.03.2021 16:12      
Видео
Вижте гаража на бъдещето
 23.03.2021 19:53