Шоу

Хороскоп за днес - 31 март

  31.03.2021 09:00  
Хороскоп за днес - 31 март
  google

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, сряда – 31 март 2021 г.

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Ден за лечебни процедури, отпадат някои самозаблуди. Дайте си сметка кое е важното за вас и от кое е време да се откажете. Днес лесно се разграничават своите от чуждите и излишъците от нуждите. Придържайте се към по-стегната и концентрирана над проблемите ви програма. Добре е да се ограничат връзките и срещите в приятелски кръг. Мислете повече за семейните нужди.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Днес всички сме с маски, но не само външни, а и такива в душата. Трудно ще разберете кой от каква мотивация е движен. Проверявайте по странични канали информациите, които получавате. Стеснете кръга от познанства и не влизайте в нови делови отношения. В момента е важно да прочистите връзките и работната си програма от всичко ненужно, което ви наранява и притеснява.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Днес ви защитава законът независимо в каква ситуацията ще попаднете. Но в отношенията ви ще има много преструвки и желание да се използват връзките и потенциала на другия. Стойте далече от тези, които се опитват да влизат в личната ви територия. Някои отношения се вкаменяват, други се вледеняват. Вървите към доброволна или принудителна изолация. Ден на леденото сърце.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Ден на кривите сметки. Може да загубите позиция на едно място, но да се уредите с работа и договор на друго. Старайте се да направите в движение корекциите в плана, за да доминирате в средата си. Получавате това, което сте заслужили в миналите дни на старание или безотговорност. Уреждат се имотни отношения, плащате данъци и такси и се измъквате от ограничаващи положения.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Не очаквайте подкрепа, даже напротив. Кой както може ще ви утежнява живота. Ще чакате по опашки, ще качвате кръвното и адреналина и ще срещате ледени сърца. Ден на маймуната, не се знае кой от коя страна на решетките е застанал. Ще се сменят роли и там, където сте доминирали може да бъдете изключени от играта. Не си поставяйте прекалено високи цели. Радвайте се на малкото.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Ще се случват събития, които ще ви дадат вярна и точна представа на кого може да се доверите и кой лесно ще ви предаде или изложи на опасност. Ден на кривите огледала и кривите сметки. Подложете на тест по пригодност и лоялност всички, с които ще имате взимане-даване. Може би и вас някой оглежда и преценява. Не лъжете и не заблуждавайте, бъдете лоялни.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Днес е важно да успееш да се видиш отстрани, да се откажеш от старите илюзии и инстинкти и да приемеш реалностите, които ни заобикалят. Ще се наложи да се разделите с един и да приемете друг човек или вариант в живота и работата си. Не позволявайте на егото да пречи на точната ви преценка. Сега е момента да издигнете защитна преграда или да поставите ултиматуми.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Ден на кривите сметки. Едно го мислите, друго става, а трето се получава. В цялата тази неразбория ще имате успех, ако спазвате закона и правилата. В желанието си да уредите нещо набързо, ще се забавите двойно повече. Но ако сте добре подготвени и знаете какво и от кого да искате работата ви ще се уреди. Чакайте изгодно делово предложение, обаждане от чужбина и финансиране.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

В този ден се връщат жестове и се получават награди за старанията и действията ни в миналото. Ще имате повод да си дадете сметка къде сте постъпили правилно и умно и къде сте нарушили правилата и сте направили гаф. Не поемайте чужда вина и не хвърляйте своята на някой друг. Вледеняват се колегиалните отношения. И у дома си прехвърляме топката и учим децата на същото.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Днес е добре да се видиш отстрани. И околната реалност е синхронна със случващото се в душите ни. Дано не вали, дано слънцето на късмета ни изгрее. В този ден всеки ще получи това, за което в миналото се е потрудил и постарал. Чакайте награди и повишение, но някой може да дочака и елиминация, ако е оставил работата и любовта си в ръцете на съдбата или на някой друг.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Ден на ледената принцеса и на принца с още по-ледено сърце. Отношенията ви навлизат в критична фаза, която може да доведе до скъсвания и раздели. Край с един маскарад, който продължава вече дълго време. Сложете край на отношения, които ви вредят, но се постарайте да запазите връзките, които ви правят щастливи и ви поддържат в кризата. Дано сте си направили точна сметка.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Един от дните, в който се получава по заслуги. Връщат ви дълг, получавате нещо дължимо, но и вие е добре да се издължите, особено ако доста сте закъснели със сроковете. Прочистете съзнанието от негативните мисли. Някъде ще срещате стени и ще получавате откази, а другаде ще бъдете добре приети и оценени. Благодарете и продължете без да се ядосвате или радвате прекалено.


Анкета

Трябва ли да се проведат нови избори?


Резултати
Видео
Един дефектен ген и зайците могат да ходят на предни лапи
 30.03.2021 21:46      
Видео
Лъв върху покрива на къща
 29.03.2021 11:17