Новини

Костовисти срещу Митов: Дани, махни наколенките!

  13.04.2021 14:41  
Костовисти срещу Митов: Дани, махни наколенките!

Лавина от гневни и саркастични коментари от някогашните си съпартийци и десни симпатизанти отнесе  ексвъншният министър Даниел Митов, избран за депутат на ГЕРБ. Десебари се наежиха срещу бившия заместник на Иван Костов не само заради преминаването му в лагера на Борисов, но и заради ролята му на пръв бранител на властта.

Особена ярост, Митов предизвика с поведението си на вчерашния брифинг на управляващите и с изявлението си, че без техен кабинет в държавата ще настане тежка криза, заедно с пространните му обяснения за горещата политическа ситуация и съставянето на нов кабинет.

„Да, явно го гласят за някъде, но ако е за  най-високия пост, какъв премиер може да бъде Митов? Той се увърта в собствените си мисли, не може да убеди никого в това, което говори, несъстоятелен е”, скочиха срещу него тъмносини фенове

Бивши съпартийци на Митов, свидетели на бързата му кариера в дипломацията пък съжалиха, че се е предал в ръцете на ГЕРБ и е позволил да го „превърнат в бухалка”.

„Жалко за Митов, в какво го превърнаха. Умен млад мъж, който за няколко сребърника мина в губещия отбор”, съжалиха десни фенове.

Митов не умилостиви атакуващите и с обяснението, че е станал част от ГЕРБ, защото е дясна партия и в коалиция със СДС е единствената, изповядваща десни ценности, като част от семейството на ЕНП.  

„Излага се Дани, какви са тези наколенки пред Бойко?”, ядосаха се съмишленици на Митов  от времето, когато бе последовател на Костов и бе известен като принципен последовател на политиката на ДСБ.

Недоволни от политическата метаморфоза на Митов написаха в социалната мрежа, че някогашният костовист и седесар е избрал много лоша роля на пръв крепител на статуквото. Тъмносини дори предположиха, че ГЕРБ "с нещо държи" някогашния костовист.

Анкета

Какво очаквате от служебното правителство?


Резултати
Видео
3 281 дрона взеха участие в шоуто на Genesis
 08.04.2021 21:14      
Видео
Вижте запалването на автокъщата на Антониото
 08.04.2021 09:00