Анализи

Зелена зона на улица с дупки и без асфалт в София

  19.04.2021 09:41  
Зелена зона на улица с дупки и без асфалт в София

Улица, намираща се в зелена зона и паркирането се плаща, от години седи без асфалт, съобщи bTV. Улица "Добруджански край" се намира в столичния квартал "Зона Б-5" и цялата е в дупки. Жител сигнализира, че има въведена зона за паркиране, а дори няма настилка, по която да се мине.
За пешеходците преминаването също не е лесно.
"Трябва с някакви гумени ботуши да се минава, когато завали сняг или дъжд. Определено е много неприятно. Доста трудно ни намират и куриерите. Таксиметровите шофьори изобщо не искат да влизат, когато ме оставят. Т.е. вечерно време трябва да се прибирам сама. Така че определено не е удобно и би трябвало общината и всички заинтересовани лица да поемат отговорност", споделя Ивета Кралева.
От район "Красно село" още преди 2 години са обещали да се направи ремонт. Оправдаха и заплащането на нея, въпреки че няма асфалт.
"Няма как една дори и на пръв поглед неулица да не бъде вкарана в зоната, тъй като и отдолу в район "Възраждане" е зона", обясни Христо Апосолов, кмет на район "Красно село".
Асфалтът продължава да е мечта за живеещите там.
От Столична община твърдят, че по желание на живущите е сложена в зелена зона, както и че ще има асфалт, но не се ангажират със срок.

 


Анкета

Какво очаквате от служебното правителство?


Резултати
Видео
Дейвид Бекъм с най-мощното Maserati Levante
 15.04.2021 20:19      
Видео
Б.Т.Р. с нов сингъл
 13.04.2021 19:34