Анализи

Менискусът на републиката се скъса! България е загубена!

  19.04.2021 20:39  
Менискусът на републиката се скъса! България е загубена!

Контузията и последвалата спешна операция от менискус на премиера в оставка Бойко Борисов разпалиха големи дискусии в интернет пространството. Разбира се, всичко това развинти и фантазията най-вече на футболните фенове, които бяха повече от откровени в коментарите си в социалните мрежи.

Журналистът Мартин Карбовски реагира мигновено на новината и написа в профила си във Фейсбук: "ББ го оперират. Ще е куц за сряда", а това беше достатъчно за около час да се съберат хиляди коментари под поста му.

Предлагаме ви някои от по-интересните:

Люби Панев: "Освен в оставка, и в отпуска, вече е и в болнични! Ще го закарат до парламента само в белезници!"

Стефка Костова: "Мозъчна операция или скъсан менискус? Крехката психика ли не издържа, или егото на ниво "генерал-експерт"? Негово Величество съвсем очаквано скочи първи от потъващият кораб, катапултира, дезертира! И това ми било Генерал-лейтенант-охранител! Мишка с посрани гащи, нищо повече!

А Негово Светейшество ще отиде ли пак на свиждане, както преди за високото кръвно??? Или малко по-късно? Баце, звънче имаш ли на колелото, с което ще правиш инспекции по селските пътища? Ей така, вместо бибитка. Щото инвеститорите ти май са станали нетърпеливи нещо".

Евгения Борисова: "Какъв позор! Този екземпляр е готов на всякакви театрални сценарии, за да не застане с лицето си. Дори да има причина за болнично лечение, приказката за лъжливото овчарче звучи гръмко в ушите ми след толкова лъжи през годините от сутрин до вечер".

Емил Асенов: "Трайна контузия! Съсипаха му кариерата. А можеше да изкара поне още десет години!"/ lupa.bg


Анкета

Какво очаквате от служебното правителство?


Резултати
Видео
Дейвид Бекъм с най-мощното Maserati Levante
 15.04.2021 20:19      
Видео
Б.Т.Р. с нов сингъл
 13.04.2021 19:34