Новини

Борисов за скандалните разкрития на Илчовски и за Мата Хари: Платили са на още хора да говорят

  06.05.2021 11:53  
Борисов за скандалните разкрития на Илчовски и за Мата Хари: Платили са на още хора да говорят

Сега навързах всичко - защо Радев прави това правителство. Това сподели премиерът в оставка Бойко Борисов по повод скандалните разкрития на бизнесмена Светослав Илчовски относно натиска върху българските предприемачи и по повод появата на Мата Хари, която снимала кюлчетата в спалнята му.

Вместо да коментира конкретно изнесената информация, Борисов обаче насочи словесната си контраатака в посока към своите опоненти.

„Единственият начин да прикрият своята некомпетентност. Ще се сбият тези, които са в сговор срещу нас. Закрита комисия се предава по интернет. Не го познавам Илчовски. Аз се занимавам с политика. Те се видяха, че нито имат програма, излъгаха каквото поеха като ангажименти. Сега, като знам как ни сготвиха целия капан, знам какво ще правят след това", коментира премиерът в оставка. 

"Очаквах за месец и половина управление. Единствено чувам как щели да носят на Радев документи. Те ще извадят още кошаревски свидетели. Платили са на още хора да говорят. Толкоз.  Една година се занимават с това, а ги пребихме със 75 депутати. Радвам се на машините, ще се намалят недействителните гласове“, допълни още той.  


Анкета

Какво ще си пожелаете за Новата 2022 година?


Резултати
Видео
Кой Android смартфон се зарежда най-бързо
 28.11.2021 20:31      
Видео
Румен Радев пее и свири на китара
 25.11.2021 16:09