Шоу

Лолита се обясни в любов на България

  17.05.2021 20:01  
Лолита се обясни в любов на България

Лолита Османова се обясни в любов на България след първото си посещение у нас.

27-годишната рускиня публикува снимки в Инстаграм от кратката си визита, която приключи в неделя вечерта.

Гостенка

На последователите в двата си профила тя избра да покаже кадри от нашата пролетна планина, след като с приятеля й Григор Димитров посетиха Боянската църква в полите на Витоша. Другият кадър е от монумента и православен параклис "Света Богородица" в Хасково. "Това беше специално и много красиво пътуване до България", обобщи Лола, която именно в родния град на тенис звездата отпразнува 30-ия му рожден ден.

В последната си вечер у нас с Димитров посетиха изискан столичен ресторант, където отново поляха юбилея. След това по информация на Блиц са заминали за Женева с частния самолет на таткото на Лолита – милионера Елдар Османов. Вчера основният проблем на красавицата беше къде може да си направи маникюра в швейцарския град и за целта тя дори потърси помощ за местен салон в социалните мрежи. Докато беше в България, Османова демонстрира дълги червени нокти, които контрастираха с анцузите, които носеше навсякъде.

Швейцария ли?

За Гришо предстои да играе на ATP 250 турнира в Женева, където поиска уайлд кард от организаторите, за да има повече практика преди започващия на 30 май „Ролан Гарос“. Като поставен под №4 в основната схема нашият ще стартира направо от II кръг, където очаква победителя от днешния двубой между Фернандо Вердаско (Исп) и квалификанта от Беларус Иля Ивашка. Най-високо класираният тенисист в половината на българина е световният №15 Денис Шаповалов, а водач на схемата е носителят на 20 титли от Големия шлем Роджър Федерер. В последната ранглиста Григор се срина с цели три места до №20.

Използвайки свободните от мачове дни, Димитров пусна в Инстаграм част от честитките от свои известни приятели, които го поздравиха за празника. Сред тях беше и най-успялата скиорка в историята – Линдзи Вон. „Благодарна съм, че мога да те нарека свой приятел. Винаги ще ти пазя гърба, друже“, увери го американката, под тяхна обща фотография на корта.


Анкета

Какво ще си пожелаете за Новата 2022 година?


Резултати
Видео
Ето я новата коледна песен на Ед Шийрън и Елтън Джон
 06.12.2021 13:54      
Видео
Кой Android смартфон се зарежда най-бързо
 28.11.2021 20:31