Шоу

Хороскоп за днес – 30 май

  30.05.2021 10:15  
Хороскоп за днес – 30 май
  google

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, неделя – 30 май 2021 г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Ден на паяка в мрежата. Хората с ниско самочувствие и лични страхове ще се объркат, ще се предоверят на неточните хора и ще попаднат в мрежата на ловки мошеници. Днес на едно място ще ви излъжат, но на друго и вие ще ощетите някого. Така всички по някакъв начин ще бъдем ощетени. Ще се води тежка компроматна война, внимавайте с постерите в социалните мрежи.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Днес за всеки е приготвен капан. Родените в първата декада са на прага на рискова инвестиция и действия, с които ще застрашат бъдещето си. Не взимайте прибързани решения. Неблагоприятно за сключване на брак и влизане в каквито и да било отношения. Не влизайте и в казиното и не играйте хазартно. Всичко предприето ще носи проблеми, ще източва силите и банковата ви сметка.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Ден на паяка. Както и да постъпиш ще се оплетеш в интриги, в губещи и вредни връзки. Ограничете до минимум контактите в мрежата, не давайте интервюта, пазете си личното пространство и не споделяйте намеренията си. Папараците дебнат. Очертават се неприятни разкрития, които може да се използват срещу вас, но и вие може да направите своя париращ атаките на враговете ход.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Не рискувайте днес с поръчки или доставки в мрежата. Пазете си личните данни и не се доверявайте на непроверени хора. Днес се плетат мрежи и се ловят наивници. Не взимайте и не давайте заеми. Лесно се попада в капани за наивници. Дори и да сте обмислили всичко схемата ви на действие може да се пропука и друг да се възползва от труда, амбициите и начинанията ви.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

За родените в първата декада днес на всяка крачка ще има уловки, капани и губещи положения. Не поемайте никакъв риск. Ограничете контактите в социалните мрежи. Не водете преговори с хора, които и друг път са ви поставяли в неприятни и рискови положения. Каквото се развали трудно ще се оправи. Не давайте излишни пълномощия дори и на най-близките си хора. Контролът ви се изплъзва.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Тежък и опасен ден. Ако обстоятелствата позволяват останете си у дома и сред свои. Неблагоприятно за обвързване, за сключване на брак и за всякакъв тип договорни отношения. Днес има само две роли, тази на паяка и на мухата. Търсете скрит умисъл във всичко, което ви казват и предлагат. Отнасяйте се критично към новите идеи. Не влизайте в дългове и не давайте заеми.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Ден на заблуждаващи и завоалирани действия, с които взаимно си вредим и ограбваме. На едно място ще ви изнудват, но на друго вие ще притискате някого и ще се възползвате от нечие предоверяване. Прекалено доверчивите да не предприемат рискови ходове. Родителите изпускат децата от контрол, но и възрастните ви родители правят грешен избор. И здравето ви е нестабилно.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Един от най-рисковите ви и губещи дни за месеца, предимно за родените в първата декада. Луна, Сатурн и Уран сключват критични аспекти със Слънцето ви. Нещо непредвидено се случва. Може да бъдете изнудвани и изкушени да посегнете към забранения плод, но веднага ще бъдете ударени през пръстите. Бъдете внимателни, не взимайте прибързани решения, особено за важни инвестиции.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Денят е нещастен за всичко и за всички. Един ще опита да оплете брата и колегата в интриги, друг ще се свърже с неподходящите хора и ще навреди на семейния си и професионален живот. Нищо важно да не се предприема. Ограничете до минимум връзките и поръчките в мрежата. Контролирайте децата, ограничете достъпа им до нежелана и вредна информация. Бъдете бдителни.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Ден на неравностойните и опасни връзки. Неблагоприятно за сключване на договори и брак. Няма равнопоставеност в отношенията ни. Някой ще се опита да ви изнудва или да ви вкара в обсебващи връзки и дейности, от които друг ще печели, а вие ще работите извънредно. Не се обвързвайте със заеми. Внимавайте с алкохола. Има опасност от раздвоение на съзнанието.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Луната навлиза във вашия знак и бърза на среща със Сатурн. Съветът е да не поемате излишен риск. Контролирайте децата и обърнете повече внимание на родителите си. Чужди хора и фактори ще се намесват в живота ви. Ще се правят ненужни разходи, а покупките и поръчките в днешния ден ще са некачествени и скъпи. Работете самостоятелно, на свой терен и със свои средства.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Днес може да се уловите на същата въдица, на която и вчера сте се хванали. Заложени са капани. На всяка крачка ще срещате опити за измама и манипулация. Не правете големи покупки и вложения. Ще се окажете в ролята на златната рибка и ще трябва да изпълнявате нечии желания. Внимавайте с алкохола и стимулантите. Стойте далече от хора, които и друг път са ви използвали.


Анкета

Ваксинирахте ли се вече срещу COVID-19?


Резултати
Видео
Вулканът Етна отново изригна
 26.05.2021 10:53      
Видео Шоу
Рафи спечели Капките
 25.05.2021 08:29