Шоу

Защо Фънки не харесва Лили Иванова?

  31.05.2021 08:38  
Защо Фънки не харесва Лили Иванова?

Известно е, че Фънки определено не харесва примата на родната поп музика - Лили Иванова. Лили не е коментирала никога отношенията им, но съвсем скоро стана ясно какво Фънки никога не е харесвал в естрадната певица и сам е признавал, че това влияе на оценката му за нейните имитации.

През 2005 г., Лили и групата "Черно фередже" били на общ концерт, но Фънки закачливо казва, че "другарката Лили Иванова е била подгряващ изпълнител", пише каналът "Cool News" във vbox7.Преди групата да излезе на сцената, Лили изпяла 7-8 песни сама, а след това и 2-3 дуета с композитора Митко Щерев, с когото тогава били в перфектни отношения, пишат от "Уикенд". След края на последното изпълнение на Лили конферансието на концерта представило "Черно фередже" като изненадата на вечерта. Това доста разгневило певицата, която останала разочарована, а до ушите на Фънки достигнал коментар на Лили, че за нея е обидно да подгрява подобни музиканти, които пеят мръсни песни със силно нецензурен текст.

"Групата, в която свиря - "Черно фередже", е единствената в България, на която другарката Лили Иванова е била подгряващ изпълнител. За съжаление, тази година няма да я поканим да ни подгрява, няма нужда. С Лили закачката ми е отдавна. Безкрайно съм искрен и това невинаги е било плюс за мен, но пък не ми пука", е казвал Фънки, пишат още от "Уикенд".

През годините в "Като две капки вода", където Фънки е жури, Лили е била доста пъти имитирана. Имитацията на Лили донесе победа в "Капките" за Софи Маринова, но само на полуфинала. След брилянтното ѝ изпълнение на "Скитница" продуцентът Маги Халваджиян не се сдържа и излезе на сцената, за да поздрави ромския славей.

Фънки обаче отново иронизира Лили за възрастта ѝ, сравнявайки я с безсмъртния главен герой на хитовия сериал "Шотладски боец", но сподели, че за него Софи се е справила чудесно с въпросната задача.


Анкета

Ваксинирахте ли се вече срещу COVID-19?


Резултати
Видео
Най-икономичният и екологичен самолет в света
 31.05.2021 13:40      
Видео
Вулканът Етна отново изригна
 26.05.2021 10:53