Новини

ВМРО за поредна година с инициатива за 2 юни #ПомниГероите

  31.05.2021 19:16  
ВМРО за поредна година с инициатива за 2 юни #ПомниГероите

Ние БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ от ВМРО призоваваме всички българи в Деня на Ботев, 2 юни, да почетем забравените герои на България.

Нека всеки родолюбив българин да поднесе цвете на паметник в своето село, квартал или град, които обикновено остават в сянка на големите чествания.

За нас от ВМРО, която е продължила делото за освобождението на България и след 1878 г., е въпрос на дълг и чест да отправим към Вас призив и да отдадем заедно своята почит на загиналите наши сънародници за свободата на Родината ни.

Ето защо Ви призоваваме в Деня на Ботев всеки един от нас да положи цветя и да сведе глава пред най-близкия паметник или паметна плоча, посветени на саможертвата на нашите деди. С този жест ще покрием с цветя повече паметници и ще почетем паметта на всички, дали живота си за нашата свобода.

Призоваваме всеки българин да си направи снимка и да я качи в своята Фейсбук страница, в Инстаграм или Туитър с #ПомниГероите в описанието, за покажем, че можем да бъдем заедно дори и в тези тежки размирни времена и да отдадем нужното уважение на стотиците хиляди българи, които са отрекли себе си в името на Майка България!

Направете си снимка, публикувайте я в социалните мрежи на 2 юни. Изпратете снимките на имейла на ВМРО [email protected]. Първите участници в инициативата ще получат една от историческите книги на Красимир Каракачанов с автограф, посветени на освободителното дело на ВМРО.

Следете и инициативата #ПомниГероите в регионалните структури на ВМРО.


Анкета

Ваксинирахте ли се вече срещу COVID-19?


Резултати
Видео
Заснеха падането на метеорит в кратера на вулкан
 03.06.2021 13:29      
Видео
Най-икономичният и екологичен самолет в света
 31.05.2021 13:40