Анализи

Петър Москов: Да, България са новите партийни секретари

  01.06.2021 09:02  
Петър Москов: Да, България са новите партийни секретари
Петър Москов кани Ивайло Мирчев на публичен дебат, за да докаже, че \"Да България\" са новите партийни секретари

Лидерът на партия КОД д-р Петър Москов кани на публичен дебат активиста на „Демократична България“ Ивайло Мирчев. Това обяви десният  политик от страницата си във фейсбук. Тема на дебата - „Да, България“ ли са новите сациалисти?

Ето и пълния коментар на Москов:

„Преди години, когато бях притиснал схемаджиите на ДПС в здравеопазването, лице на име Делян Пеевски ме обяви за основната им мишена и твърдеше, цитирам: "Наркотиците предизвикват проблеми, така че не го слушайте какво говори". После това се превърна в основна опорка срещу мен на троловете и медиите им.
Днес, когато казах че "Да България" са новите социалисти, лице на име Ивайло Мирчев, заяви че това е доказателство за това че, цитирам: "Борбата с наркотичните зависимости в България не се води ефективно".
Освен, че гореспоменатите две лица имат поразително антропологично сходство, очевидно имат и дарбата да материализират спазмите си по една и съща мисловна матрица. Те считат, че ако леят помия по другите, това някак ги извисява.
За протокола да кажа, че не съм употребявал и не употребявам наркотици и това е факт, който всеки който ме познава, знае добре и е повод за сарказъм, че съм "сухар", в най-близкия ми приятелски кръг.

И тогава и сега попитах юристи, дали мога да съдя близнаците за клевета. Отговориха ми, че думите им безспорно представляват внушение, но не са съставомерни. Казано на човешки език-клеветят по начин по който да не носят отговорност за думите си. Толкова за моралният образ на въпросните хора!
А сега, няколко думи по същество към лицето Мирчев.
Сладур, ако не си съгласен с твърдението ми, че сте "новите социалисти", то заповядай на публичен дебат в който надявам се ще имаш аргументи различни от клеветата. Аз мога с факти да обясня защо сте "новите партийни секретари". И повярвай ми, не е само защото бащите Ви са "старите партийни секретари", а заради мисленето Ви, действията Ви и политиките които защитавате.

П.П.
Въпросното лице се е загрижило и за възпитанието на сина ми. В тази връзка ще кажа следното. Моето дете ходи две години в частна детска градина, защото нямаше места в общинските. По това време, аз бях общински съветник и не ми е хрумнало да се възползвам от този факт за да си реша проблема. При теб Мирчев нещата се случиха по друг начин, нали? Нищо, ти не си виновен, просто сме възпитани различно. Така че ако искаш да говориш за ценности, отговорности и възпитание на децата, заповядай!
Всъщност, просто остани здрав!“


Анкета

Ваксинирахте ли се вече срещу COVID-19?


Резултати
Видео
Най-икономичният и екологичен самолет в света
 31.05.2021 13:40      
Видео
Вулканът Етна отново изригна
 26.05.2021 10:53