Икономика

СОФ Кънект получи сертификат за качество и управление на околната среда

  05.08.2021 11:04  
СОФ Кънект получи сертификат за качество и управление на околната среда

Концесионерът на летище София – „СОФ Кънект“, получи сертификат съгласно критериите на Международната организация по стандартизация за съответствие с изискванията за управление на качеството ISO 9001 и на околната среда ISO 14001.„

Сертификатите бяха връчени на изпълнителния директор на „СОФ Кънект“ Хесус Кабайеро от управителя на РИНА България – Калин Панев. Документите удостоверяват, че въведената система за управление цели не само спазване на законодателни и нормативни изисквания, но е и база за осигуряване на устойчиво развитие. Повишаването на качеството на предлаганите услуги и нивото на удовлетвореност на пътници и бизнес партньори се постига и с балансиран екологичен подход.

Стандартите по ISO обхващат различни дейности, извършвани от летищния оператор в съответствие със Закона за гражданското въздухоплаване, предоставяне на авиационно и търговско обслужване, осигуряващо високо ниво на качество, безопасност и сигурност, както и ефективно използване на ресурсите, и намаляване на негативното влияние върху околната среда.


Анкета

Какво ще си пожелаете за Новата 2022 година?


Резултати
Видео
Кой Android смартфон се зарежда най-бързо
 28.11.2021 20:31      
Видео
Румен Радев пее и свири на китара
 25.11.2021 16:09