Новини Спорт

Фитнес център The RED GYM спазва стриктно протипоепидемичните мерки

  19.09.2021 13:28  
Фитнес център The RED GYM спазва стриктно протипоепидемичните мерки

Фитнес център The RED GYM в столичния квартал „Стрелбище“ сткриктно спазва противоепидемичните мерки в страната. В залата се допускат хора не повече от 30% от капацитета. Спазва се разстояние най-малко 1,5 метра между посетителите. Дезифенктанти са поставени навсякъде. В съблекалните е създадена организация да не се позволява използване на шкафчета, намиращи се непосредствено едно до друго и са ограничени броят на посетителите, които могат да се намират едновременно в съблекалнята, като не се допуска струпване на хора.

Тренировките с персонален фитнес треньор се провеждат при спазване на всички мерки за сигурност и безопасност, без осъществяване на директен  физически контакт. Посетителите използват само лични хавлиени кърпи. Максималната хигиена се осигурява чрез строги процедури за  редовно почистване  и дезинфекция, минимум 4 пъти дневно,  в т.ч. на всички контактни повърхности, които могат да се докоснат от служители и посетители.

Поставени са на видно място информационни табели, които информират посетителите за задължението да се спазва физическа дистанция и хигиена на ръцете при посещение на спортния обект.

Фитнес център The RED GYM извършва регулярно, най-малко 4 пъти месечно, почистване на филтрите на вентилационните и климатичните инсталации. Ежедневната грижа за здравето и безопасността на нашите клиенти е един от основните ни приоритети, обясниха от залата. В допълнение посочиха, че се използва бактерицидната UV-C лампа за премахване на бактерии и вируси. Тя унищожава всички видове микроорганизми. Лампата е изключително ефективна и щади околната среда, поради липсата на силни химикали. 


Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите избори 2 в 1?


Резултати
Видео
Сгъваем дисплей на принципа на чадър
 26.09.2021 18:56      
Видео
Мъж си купи кола и излетя с нея от 2-рия етаж
 25.09.2021 20:03