Шоу

Дъщерята на Гала по голо дупе в гората (СНИМКИ)

  23.09.2021 16:50  
Дъщерята на Гала по голо дупе в гората (СНИМКИ)

Няма никакво съмнение, че в наши дни една от най-популярните и предпочитани професии, ако изобщо може да се определи като такава, е тази на инфлуенсъра, който си сътрудничи с различни марки, за да рекламира техните продукти в своите профили в социалните мрежи. Погледнато отстрани, това начинание изглежда сравнително лесно, но макар действително да не изисква кой знае какви усилия, то все пак идва с известни затруднения. 

Например, ако човек иска да си партнира с дадени брандове, получавайки заплащане, той най-напред трябва да има достатъчно последователи, иначе надали някой би му обърнал внимание. Това, разбира се, не е елементарно, или поне не толкова, колкото звучи. За да накара потребителите на платформите за комуникация да се абонират за акаунта му, той трябва да прояви немалко креативност в създаването и поднасянето на публикациите си, привличайки тяхното внимание. Естествено, понякога разработването на страницата му може да отнеме месеци, а в някои случаи дори години, преди изобщо да натрупа достатъчно почитатели, попадайки в полезрението на фирмите, използващи услугите на "влиятелните" личности в интернет пространството.

В това отношение обаче дъщерята на Гала няма от какво да се притеснява, тъй като благодарение на големия брой хора, "закачили" се за профила ѝ, тя отдавна се е наредила между най-търсените инфлуенсъри сред младите дами. Така от известно време насам Мари Будева успешно се изявява във въпросното поприще, съумявайки да превърна почти всеки свой пост в Инстаграм в източник на средства по споменатия вече начин.

Наследницата на водещата на телевизионното предаване "На кафе" винаги измисля любопитни начини, чрез които да прикове погледа на аудиторията към снимките си, умело вплитайки в тяхното съдържание продуктовото позициониране, носещо ѝ дивиденти. Така например съвсем наскоро тя заложи на най-стария маркетингов трик, безотказно провокиращ всеобщия интерес, а именно голотата. На последните ѝ споделени изображения Мари демонстрира необикновена визия, която със сигурност не може да се види всеки ден.


Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите избори 2 в 1?


Резултати
Видео
Заснеха уникалното сияние над Мурманск
 20.09.2021 12:21      
Видео
Новото най-голямо Виенско колело
 14.09.2021 20:41