Шоу

Хороскоп за днес – 24 септември

  24.09.2021 08:48  
Хороскоп за днес – 24 септември

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, петък – 24 септември 2021г.:

ОВЕН 21 МАР - 20 АПР

Ден на неочаквани финансови обрати. Един ще спечели много, друг ще играе хазартно и ще загуби. Ще се правят рокади на високи нива там, където се въртят големите пари. В този ден маските падат, мислите се въртят само около печалбите и парите, другото няма значение. Ще получавате според заслугите, а не според работата, която сте вършили. Някой опитва да спечели на чужд гръб.

ТЕЛЕЦ 21 АПР - 21 МАЙ

Днес всеки се грижи само за своите нужди, желания и амбиции. Край с един маскарад. Елиминирате тези, които ви пречат да вървите по пътя си, да печелите и да се изкачите на престижни позиции. Ще бъдете избрани и предпочетени за сделките, местата и позициите, за които кандидатствате. Не смесвайте работата с любовта, това може да ви донесе провал и загуба на престиж.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ - 21 ЮНИ

Днес може да се спечели и загуби много, ако не се пресметне риска. Съвпадът на Луна и Уран в Телец в конфликт с Венера и Юпитер провокира промени в котировките на пазара, финансови сътресения и обрати, които ще извадят на повърхността нови играчи. Не играйте рисково. Радвайте се на малката печалба и успех и усетете докъде може да стигнете и къде да спрете.

РАК 22 ЮНИ - 22 ЮЛИ

Днес интуитивно напипвате правилната посока и избор. Ако ви хрумне някаква нова идея непременно я реализирайте. По някакъв начин с действията си облекчавате своя труд и този на близките. Ще намерите начин и да спечелите допълнителни пари. Ден на преобразяването. Ще видите някого в истинския му облик и това ще ви помогне да направите правилен избор за бъдещето.

ЛЪВ 23 ЮЛИ - 23 АВГ

Денят е проблемен повече за родените във втората декада. Луна, Уран и Венера сключват пречупващи аспекти със Слънцето ви. Изневерите ще ви костват доста и ще ви излязат солено. Не давайте повод на досегашните си партньори да ви изпращат призовки. Не смесвайте работата с интимните връзки. Ден на компроматни игри. Ако нарушите обещанията си ще плащате с лихвите.

ДЕВА 24 АВГ - 23 СЕП

Днес е време да се откажете от илюзиите и да поемете посока към лично обезпечаване и защита. В момента всеки работи за себе си и не е склонен да влиза в положението на другия. Заемете се с личните си дела, не правете услуги, особено ако това ще отнеме голяма част от времето и ресурсите ви. Ден на леденото сърце. Всеки ще получи това, което е заслужил и ще се нагоди според тоягата.

ВЕЗНИ 24 СЕП - 23 ОКТ

Случват се събития, които свалят картите. Ще се види кой с какви ресурси разполага и какви намерения има. Някой ще спечели от прибързаната реакция на другата страна в споровете. Преминават в други ръце някои материални активи. Дано сте се подготвили и да сте съгласували финансовите си интереси. В мътната вода на кризата някой ще улови голямата риба, а друг ще остане на сухо.

СКОРПИОН 24 ОКТ - 22 НОЕ

Към тежките аспекти от миналия ден ще се добави и съвпадът на Луната с Уран, който може да предизвика финансови сътресения. Внимавайте в сделките, не се изхвърляйте с прибързани ходове. Може да направите необмислен разход в желанието да се харесате и спечелите някого. Каквото загубите трудно ще си върнете. Вечерта нарушавате закона или ставате обект на изнудване.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ - 21 ДЕК

Днес се получава по заслуги и всичко се връща. На едно място ви оценяват по достойнство и ви се издължават, но на друго ви подценяват и предлагат само част от дължимото. Това ще ви даде знак с кого да продължите и с кого да прекратите деловите връзки в бъдеще. Ден на кривите огледала. Някой си прави криви сметки разчитайки, че другият ще забрави за прегрешенията му.

КОЗИРОГ 22 ДЕК - 20 ЯНУ

Един от силните ви и стабилизиращи дни. Ако до момента материалното ви положение е било колебливо днес може да ви се предложи нещо оцеляващо в условия на криза. Не се страхувайте да приемете и предложение за несвойствена работа. Бъдете сигурни, че ще се справите с всичко, независимо какво знаете или за какво сте учили. Конкуренцията диша във врата ви, уловете шанса.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ - 19 ФЕВ

Днес загубите ви са повече от придобивките. Не е изключено да се предоверите и да ви излъжат. Лесно може да загубите пари и материални активи. Позволявате на конкуренцията да ви отмъкне почти уредена сделка под носа. Приятел ще ви подведе и остави да се оправяте сами в трудна ситуация. Спазвайте правилата на играта и не изневерявайте. Някой ще ви манипулира, ако ви хване в крачка.

РИБИ 20 ФЕВ - 20 МАР

Днес всеки получава това, което е заслужил. За вас се очертават придобивки, връщат ви дълг или ви се издължават като жестове на внимание и обич. Едно ограничение ще отпадне, ще си отдъхнете и може да си позволите неща, от които сте се отказали преди. Може да ви предложат работа по заместване или на място, където се изисква специална подготовка. Ще се справите.


Анкета

Ще гласувате ли на предстоящите избори 2 в 1?


Резултати
Видео
Заснеха уникалното сияние над Мурманск
 20.09.2021 12:21      
Видео
Новото най-голямо Виенско колело
 14.09.2021 20:41