Новини

Нов силен имуностимулатор излезе на пазара

  14.10.2021 12:25  
Нов силен имуностимулатор излезе на пазара

Във времена на опасни вируси и зарази имунната ни система трябва да бъде силна и защитена.

Грипът и вирусните инфекции са заразни заболявания, които се предават лесно чрез кихане и кашляне, както и при допир със замърсени ръце или предмети на заразен човек. По време на зимните месеци организмът е по-възприемчив към този тип болести. Най-податливи към разболяване са децата, възрастните над 65 години, бременните жени, хората с отслабена имунна система, както и страдащите от хронични заболявания.

За да предпазим здравето си е добре да полагаме достатъчно и адекватни грижи за имунитета си. Има различни начини да подсилим своята имунна система, а един от тях е чрез най-новия имуностимулатор, който излезе на българския пазар VirruExpert ( ВирруЕксперт).

Той е комбинация от допълващи действието си съставки с натурален произход, които подпомагат естествената защита на организма, съдействат за поддържане на нормалната функция на имунната система и подпомагат естествените сили на организма.

Хумусната киселина подпомага функцията на респираторната система, повлиява високите нива на оксидативен стрес, повишава защитните сили на организма  срещу вируси и инфекции.

Спирулината е най-богатото водорасло на фикоцианин, с мощен антиоксидантен и противовирусен ефект.
Андрографис е растение, богато на лактони – андрографолиди, фитостероли, флавони, с доказано антимикробно, антиоксидантно и имуностимулиращо действие.

Натуралният екстракт от черен кимион спомага за подобрение на естествения имунитет, увеличава съпротивителните сили на организма, поддържа нормални нива на глюкоза в кръвта и съдейства за правилното протичане на метаболизма на въглехидратите.

Всяка таблетка VirruExpert ( ВирруЕксперт) съдържа:

Хумусна киселина - 250 mg
Екстракт от спирулина - 100 mg
Андрографолид - 10 mg
Екстракт от черен кимион – 10 mg
Витамин С – 50 mg

VirruExpert може да бъде поръчан директно от сайта:https://virru.herbavon.eu/


Анкета

Трябва ли да се въведе пълен локдаун?


Резултати
Видео
Лекар показа как да се справим бързо със запушен нос
 13.10.2021 16:07      
Видео
Разгадаха мистерията на срязаната от извънземни скала
 12.10.2021 21:33